Outfit

Proužkovaná košile s mašlí

úterý, října 24, 2017

P9170028u
P9170029u
DETAILS
jacket - Stradivarius,  shirt - Rosegal, skirt - Calliope, bag - Guess (US Shopping), tights - Primark, shoes - Aldowatch - Daniel Wellington

Krásné úterý!
Jak se Vám daří? Doufám, že dobře! Nás teď v práci čeká náročnější období, ale tak stále si připomínám, že za chvíli budou Vánoce a já vlastně s koncem roku odcházím i na mateřskou. Krásně zakončím rok 2017. Trošku mám z toho strach, ale zároveň se i těším. Řekla bych, že příští rok mě čekají opravdu velké životní změny, ale to je asi normální, že má člověk trochu obavy.
Posledních 14 dní jsem zapálená do postupných příprav pro tu naši malou borůvku. Hledám inspirace na pokojíček, sháním věci do výbavy atd. V současné době půjde spíš o dětský koutek. Velký pokojíček bude mít, až v našem novém domě. Občas se mi točí hlava z toho, kolik je pro těch miminek vymožeností a jak obrovský sortiment se nabízí. Když jsem se začala dívat po kočárcích, Google na mě vybafl snad 60 tisíc výsledků :D Neměly to naše maminky jednoduší? Já bych řekla! Nemusely se tenkrát srovnávat s ostatními na sociálních sítích, zda mají tu nejnovější vychytávku, kdo co má, jestli má miminko značkové oblečení, ze kterého stejně brzo vyroste nebo zda mu koupily např. absolutní hit na trhu (jako je teď např. v podobě Miffyho lampičky) a přesto jejich miminko bylo šťastné. Ach jo, někdy si říkám, že některé věci spíše potřebují maminky, než to miminko. Jsem já stejná jako ostatní? Já doufám, že si některé věci odpustím.
Jinak počasí venku se tak nějak stále dá, takže já ještě občas vytáhnu kratší bundičku. I přesto, že už jsem v šestém měsíci, tak mi dost oblečení stále je, což mě naprosto těší. Já jsem z toho tenkrát měla hrozné obavy a mamka mě utěšovala a nabádala k tomu, ať s nakupováním nějakých těhotenských věcí počkám. Měla opět zase pravdu :)

Krásný večer Všem! 
P9170030u
P9170044uP9170041u
P9170042u
P9170047u
P9170053uP9170058u
P9170066uP9170071u
P9170085uP9170093u
P9170105u
**EN**
Hi guys!
Hope you are doing well!  We are expecting a year-end at work so we will have quite busy time but I sitll remember Christmas is coming and I will be leaving at the end of the year. I am a little afraid but I can´t wait for it. I am expecting a really big changes in my live next year but it´s probably normal that I should be a little worry.
It has been 14 days I started with preparations for my baby. I am looking for kids inspiration. I was surprised how many things exist for babies. Did not our mothers make it easier? I would say! They didn´t have to compare to others on social sites or if their baby is wearing branded outfits or if they have the last modern shout like Miffy´s lamp and their baby was happy. Oh yeah, I would say that mums need that things not a a baby. Weather is still fine in Czech and sometimes I can wear a shorter jacket. Despite the fact I am already sixth month pregnant I still have enough clothes to wear and I am very pleased with it. I was worried at that time and my mom told me to wait for some pregnancy clothes and buy it later. She was right, again.
Have a nice evening!
P9170108uP9170102u
P9170096uP9170100u
P9170110u
P9170112u

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Love how you spiced things up with the fishnet tights. Wishing you a great day. xx

    Andreea,
    http://couturezilla.com/

    OdpovědětVymazat
  2. vim ze je to clanek o kosili, ale me naprosto nejvic dostaly ty silonky, awwwwwww

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů to utíká, to máš docela za chvíli.:)
    Košile ti moc sluší, hned bych ji brala.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký outfit, bříško nemáte skoro vidět! Moc se mi líbí ty punčochy!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná a bříško není ani vidět. Ale ta košile je úžasná.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!