Baby

Jak originálně oznámit těhotenství? Přečtěte si můj příběh...

pátek, října 20, 2017

PA140381u
Je pondělní večer a já cítím to píchnutí v břiše, který ve mě hned budí podezření. V úterý odjíždím do Prahy a běžím si koupit těhotenský test (pro jistotu hned tři) a jeden si večer hned udělám. Nervózně přešlapuju v koupelně a nechci se na něj podívat, protože se bojím, že nevyjde to, co si přeju. Přesvědčuju sama sebe, ať už to neprodlužuju a podívám se. Buď to prostě vyjde nebo ne. Nic se přeci neděje. Následuje dlouhý nádech a já se podívám. Vidím ty dvě zářící čárky, srdce mi buší a já si uvědomím, že to je krásná zpráva, která nám oboum změní život a že už budeme +1. Večer nemůžu usnout, protože si představuju, jaký to bude být mámou, zda to vzládnu a jak to oznámím manželovi. Moje fantazie a kreativita se rozjíždí na plné obrátky. 
Následující den ráno si pro jistotu udělám další a opět dvě čárky. Nejradši bych si jich udělala dalších pět, protože mě bavilo se dívat, jak se tam ty čárky pomalu rýsují. Ještě ten týden mi to potvrzuje paní doktorka a já prvně vidím na ultrazuvuku to malé semínko. V pátek přijíždím domů a dokončuju rámeček, který mu chci věnovat. V sobotu ráno se probouzím do nového dne s vědomím, že mi v břiše roste malá borůvka a já se nemůžu dočkat, až mu tu novinku dnes povím (sama sobě se dívím, že jsem to vydržela, mu to hned nezavolat).  Po obědě ho tahám za ruku, že bychom se dnes měli jít podívat do našeho domečku, že mě zajímá, co tam je nového a tak. Ruku v ruce si to štrádujeme k našemu budoucímu hnízdečku a chvíli na to odemykáme vstupní dveře. Chvíli se tak procházíme v jednotlivých místnostech, já si představuju svoji budoucí kuchyni a nakonec dorazíme do dětského pokoje.
Chvíli tam tak stojíme a já povídám: „Tak snad tady jednou ten dětský pokojíček bude, viď“ a on mi odvětí: „Jak si dopadla lásko u té doktorky?“. V zápětí na to vytahuju originální rámeček, který jsem pro něj vyrobila a říkám mu, že by si  tu měl něco pověsit, že se mu třeba bude pracovat na našem hnízdečku líp, protože jsem těhotná a on se stane taťkou. V rámečku měl sezamové semínko, které představovalo aktuální velikost našeho miminka.

Následuje ten nezapomenutelný výraz v jeho obličeji a po celé místnosti se koulejí slzí štěstí a já mam pocit, že mě Peťan asi umačká. Nikdy na ten moment nezapomenu, jak mi bušilo srdce a já jsem mu ten rámeček štěstí předala. 

Toto jsou ty šťatné chvilky. Následují samozřejmě další a o tom, jak naše těhotenství prožíváme a jak jsme to řekli blízkým, třeba zase jindy.

Krásný pátek! ♥

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krááásne. Ja ked som našla dve čiarky na teste, tak som to hned volala manželovi. Nevydržala by som čakat ako ty :-D

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásný! Těším se, až budu v téhle situaci :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Great post hon! Wishing you a great week ahead. xx

    Andreea,
    http://couturezilla.com/

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!