shopping guides

Podzimní trendy s Dresslily

pátek, září 08, 2017

Dresslily
Coat | Sweater | Jeans | Dress | Shoes | Hat | Bag | Bag | Scarf |

Máte rádi změny? Ať už ano či ne, měli byste být ve střehu, protože podzim se blíží a budeme se muset připravit na změny počasí! Na co se letos těšíte? Máte nějaký oblíbený kousek, který jste už vytáhli ze šatníku?
I já mam oblíbené barvy během podzimu. Moje nejoblíbenější je asi hnědá. Hnědá se bude nosit i letos a to ve variantě čokoládových odstínů. Hnědá si rozumí s více barvami, takže většinou není problém ji zkombinovat s oblíbenými kousky.
Stále budou in i zářivé odlesky. Určitě ještě vytáhnu svoji metalickou plisovanou sukni. Samozřejmě, pokud jste hodně odvážné, můžete si pořídit třeba novou bundičku v metalické barvě. I takové jsou k dostání. V tomto případě však platí, že jeden zářivý prvek stačí. Nechcete přeci vypadat jak blyštící se koule.
Pro letošní podzim se stala hitem červená barva. Já sama tuhle barvu mám moc ráda, protože dokáže krásně zvýraznit siluetu. Všimněte si, že obchody nás pomalu zaplavují jejími odstíny.
No a také stále frčí kostka, výrazné potisky a výšivky. Často jsem viděla i zvonáče a la 90-tá léta, ale ty bych si na sebe neoblékla. Výšivky mají tentokrát výraznější motivy, některé kousky Vám můžou připomínat i venkovský kroj. Mě se výšivky zalíbily i na koženkových bundičkách.
I módní maličkosti nejsou pozadu. Určitě nešlápnete vedle s vyšívanými prvky nebo metalickými prvky.


**EN**
Happy Friday guys!
Do you like changes? Whether yes or not, you should be alert, because the autumn is coming and we will have to be prepare for it. The weather changes are slowly coming as well! What are you looking forward to wear this season? Do you have a favorite piece you've already pulled out of the wardrobe?
I have my favorite colors during fall season. My favorite is probably brown. Brown color will be popular in chocolate shades. Brown understands more colors, so it's usually not a problem to combine it with favorite pieces.
Don´t forget on metallic pieces. There are still popular. I'm definitely pulling my metallic pleated skirt. Of course, if you are very brave, you can buy a new jacket in metallic color. Even such are available. Be careful to combine it because one metallic element is sufficient in this case. You do not want to look like a sparkling ball.
A red color is also popular. I love it because it can beautibly highlight the silhouette
Well… and the cubes, striking prints and embroidery detail. Embroidery detail has more intense motifs, some of the pieces can remind to you a country costume. I also liked embroidery on leatherette jackets.
Have you ever seen these mermaid blankents? It´s so cute and it will be definitely a perfect complement to cold weather. I would love to have one in our bedroom. Is there something better than to stay in the bed with your favourite book?

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Já mám podzim velmi ráda. Ty šaty jsou krásný! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. hnědou mám také ráda, ale moc se v ní necítím :). jinak krásné kousky, líbí se mi ty šaty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já to mám stejně, asi nejvíce hnědá u mě na podzim vede.:) Ale líbí se mi takový ten vínový odstín červený. Ten můžu také, těším se na rtěnku v této barvě, protože v létě se moc nehodila. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Já na podzim mám ráda šedou, krémovou a bordó :-) ale docela jsem si oblíbila i pastělově růžovou.. v téhle barvě jsem si i v Kiku koupila velký huňatý over-size světřík. tak se už moc těším, až ho vytáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda! U Tebe se těším na podzimní make-up looky a rtěnečky ,-)

      Vymazat
  5. Já hnědou úplně moc nevyhledávám, takže se této barvičky asi i tento podzim vyhnu :) Trend nášivek se mi ale líbí moc, dokonce jsem si konečně pořídila i první kousek s nášivkou :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Ten svetřík vypadá krásně! A i šaty se mi zamlouvají<3
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!