New York

Goodbye summer!
Creative Way to Wear Stripes with Zara

pondělí, září 18, 2017

P5162251u
P5162261u
DETAILS
top, skirt, shoes - Zara, bag - Stradivarius, watch - Daniel Wellington

Nosit proužky nemusí být žádná nuda! Dají se kombinovat v horizontálním i vertikálním směru, a pokud to uděláte správě, získáte super look. Do tohoto outfitu jsem byla zamilovaná celé léto! Pořídila jsem si ho před cestou do New Yorku v Zaře. Dva kousky s nádechem červených tónů… a že ta barva má sílu dodat sebevědomí a dostat kohokoliv na kolena. Je svůdná, ale i roztomilá. Tahle barva umí měnit vlastnosti a to zejména díky střihům. Ani letošní podzim s ní nesáhnete vedle, protože se stala trendy barvou. Tímto lookem jsem dokonce upoutala obsluhu v Magnolia Bakery, která mi ho pochválila. Pokud budete mít cestu do NYC, určitě sem zajděte na banánový puding! Je to naprostá delikatesa! Jeden z nejlepších dezertů, který jsem kdy jedla. Není divu, proč tam Carrie chodila.
  
Vzhledem k tomu, že léto už nejspíš skončilo a podzimní vůně se pomalu začínají projevovat prostřednictvím padajícího listí a studeným ranním vzduchem, tak by bylo fajn se rozloučit s létem nějak výjimečně. No… a já mu věnuji tento look. New York miluju a vůbec…ať je na co vzpomínat! A nezapomeňte, kombinovat proužky je jednoduší, než si myslíte! 
P5162264u
P5162253u
P5162266u
P5162273uP5162275u
P5162246uP5162227u
P5162245u
**EN**
I am lover of stripes and to wear them do not have to be bored! They can be mixed horizontally and vertically and if you will do that you will get a cool look. I was in love with this look all the summer. I purchased these pieces in Zara before my trip to New York. Striped top and skirt with a red tones… that color has the power to deliver a self-confidence and get someone to your knees. It´s seducitve but cute as well. It can change the properties escpecially thanks to outfit cuts. Even this fall you will not go wrong with it because it has become trendy color for this season. I also caught the attention at Magnolia Bakery with this look. The guys praised it. If you will have a trip to NYC, you should definitely go here for a banana pudding! It´s perfect delicacy. One of the best desserts I´ve ever had. No wonder why Carrie went here for a cupcakes.
Since summer is probably over and autumn scents are slowly starting to appear through falling leaves and cold morning air, it would be nice to say goodbye to the summer somehow special. Well ... and I'm giving it this look. I love New York and at all ... whatever it´s to be remembered! And do not forget to combine the strips is easier than you think!
P5162387u
P5162393u
P5162403u
P5162347u
P5162352u
P5162486u
P5162489u

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Hi, beautiful look. I am your new follower ★

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem naprosto unešená z prostředí, moc pěkné fotky ! :)

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  3. fakt desne se mi libi tvoje vlasy <3 a ty fotky na moste a v pozadi s mostem maji super atmosferu. musim se naucit fotit aby to bralo jen tu osobu a zbytek byl nezaostreny, jak to sakra delate? :-D outfit povedeny. new york zavist :)

    OdpovědětVymazat
  4. I'm simply obsessed with the dress! NY is beautiful!

    OdpovědětVymazat
  5. Do New Yorku bych se ráda někdy podívala, ale teď je to docela vzdálený sen :D pěkný outfit :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky, outfit i blog:D prostě super:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!