Beauty

Elektrická manikúra
Beurer MP 41

pondělí, září 04, 2017

PA242635u
Sada Beurer MP 41 - Mall.cz (zde jsme kupovali my)
Srovname.cz Vám poradí, kde sadu Beurer MP 41 seženete nejlevněji.

Ruce a nožky jak od profesionála? Se sadou Beurer MP 41 to zvládnete snadno a rychle z pohodlí domova. Hezky upravené nehty jsou součástí naší vizáže, ale i celkově příjemného pocitu.  Tvarování a celková úprava nehtů, čistění, úprava kůže a broušení pat? Stačí si jen vyhradit pravidelný čas a alespoň jednou týdně věnovat této aktivitě trochu času. Kolik tomu budete věnovat je jen na Vás, záleží určitě na Vašich požadavcích, ale i šikovnosti.  

Dnes jsem si pro Vás připravila praktický tip, jak tuto péči zvládnete hravě z domova, díky tomuto nástroji. 
PA242632u
Sada Beurer MP 41 je určena nejen k manikúře, ale i pedikúře. Její součástí je přístroj, 7 safírových nástavců, síťový adaptér a bílé, na zip uzavíratelné pouzdro. Přístroj má obousměrný chod – tzn., že pomocí posuvného tlačítka, můžete chod přístroje nasměrovat buď doleva nebo doprava a rovněž si zvolit mezi dvěma rychlostmi (High + Low). Co velmi oceňuji, že není na baterky, ale na adaptér, který je součástí balení. Snadno ho zapojíte do elektřiny a nemusíte se starat o případnou výměnu baterií. Přístroj je lehký do ruky a snadno se s ním manipuluje. 
PA242641u
Nástavce/hlavice:
Všechny nástavce jsou povrstveny safírovými zrny a zajišťují vysokou odolnost proti opotřebení. Požadovaný nástavec vždy nasadíte lehkým tlakem na osu přístroje a sundáte ho tahem od sebe.

Safírový disk, tenký – jemná zrnka v safírovém disku pilují a pečují o nehty. Umožňuje přesné pilování nehtů, bez možného rizika nebezpečí spálení pokožky rychlou rotací disku.
PA242652U
Safírový disk, hrubý – hrubá zrnka v safírovém disku pilují a pečují o nehty. Díky tomuto nástavci si můžete zkrátit nehty pilováním. Odstraňuje větší kousky nehtů, tudíž je nutné s ním zacházet opatrně.
Safírový kužel má za úkol odstranit suchou a zrohovatělou kůži nebo mozoly na chodidlech a zároveň pečuje o nehty.
PA242653u
Leštící kužel slouží k vyhlazování a leštění okraje nehtů po pilování a čištění povrchu nehtů.
PA242647U
Válcová frézka slouží k obroušení zrohovatělého povrchu nehtů na nohou a jejich vyhlazení nahrubo.
PA242654u
Frézka plamínkového tvaru Vám pomůže odstranit zarostlý nehet.
PA242649U
Kulatá safírová frézka slouží k odstranění kuřích ok.

Co bych možná ocenila, kdyby jednotlivé hlavice byly uloženy v nějakém uzavíratelném pouzdře nebo měly svoji vlastní přihrádku. V balení jsou volně uložený do igelitového sáčku. 
PA242645U
Nejčastěji přístroj používám na nohy, zejména na broušení pat a odstranění zarostlého nehtu. Je pravda, že na broušení pat by mohl být trochu výkonnější, ale pro mé používání je naprosto dostačující. Moje paty obrousí perfektně a bez námahy.  

Myslím, že by Vás mohl potěšit poměr cena vs. výkon. Já jsem tuto sadu dostala jako dárek od manžela, protože jsem nemohla najít nic vhodného, čím bych si upravovala nehty podle svých představ. Takové ty mini manikúry mi absolutně nevyhovují a s těmi malinkými nůžkami si nehty prostě „opiplávat“ nehodlám :D Samozřejmě, že manžel dal při výběru i na kladné recenze od jednotlivých uživatelů na vybraných e-shopech a sáhl po této sadě. Já sama svoji spokojenost můžu jen potvrdit. Jestli sháníte něco podobného, zkuste mrknout na tuto sadu. Také jsme narazili na to, že něco podobného mívá v nabídce Lidl. Sada byla podobná a stála do 500 Kč. Jen si musíte počkat na akci. Není ve stále nabídce.

Máte svoji oblíbenou manikůru?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. wonderful review dear, thanks for sharing, xo

    OdpovědětVymazat
  2. Waw asi by som tiež mala do niečo takého investovat. Vyzerá to super :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ja se tehle veci bojim. Na mani a pedi chodim. Jssem strasny poleno. Zvladla jsem se porezat i hrebenemmm pro ppsa. Natoz tohle kdyz se to hejba. Sebevrazda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádné strachy, já jsem si ještě neublížila ,-) Tento přístroj zvládne používat opravdu každý :)

      Vymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!