shopping guides

Back to school!

středa, srpna 16, 2017

ootd1
1 Benefit cosmetics - Sephora | 2 Striped shirt dress - Zaful    |  3 Denim jacket - Zaful  | 4 A cup of style diary - Martinus.cz |
 5  Adidas Originals Superstar - Zoot.cz

Ahoj Všem!
Jak se máte? Když jsem se tak dneska zamyšleně koukala do diáře a zapisovala si poznámky, uvědomila jsem si, že už je polovina srpna za námi a studenti se budou vracet zpátky do svých lavic. Když vzpomínám na "Ty svá léta", celkem jsem se těšila. Samozřejmě, že ne na učení, ale na tu skrytou stránku zábavy... oblíbené přestávkové sedánky, univerzitní párty.... Kdo by tam rád povinně chodil se učit, že? Zkoušky mě stresovaly a určité věci jsem musela do hlavy přímo natlouct. Nesnášela jsem právo, které mě vyloženě nudilo a na vysoké jsem se zamilovala do matematiky, které jsem na střední vůbec nefandila. Hmmm, já vim. Blázen!
Na vejšce jsem měla nejraději Roxy značku. Postupem častu mě tato mánie opustila a s nástupem do práce jsem se musela naučit respektovat dress code naší společnosti a svůj prostor dostaly především šaty a sukně. Pátky jsou free... hurá volnému stylu. Občas nemůžu uvěřit tomu, že už je to skoro 5 let, co jsem dokončila VŠ a že už nebudu muset skládat všechny ty stresové zkoušky. 
A jak začít skvělý školní start, než skvělým outfitem? Tyto outfity se budou hodit nejen do školy, ale i pro mé „free pátky“ ,-)
Ps. Zkuste soutěž se Zaful. Informace k zapojení do soutěže viz níže.
ootd2
1 top - Zaful  | 2 skirt - Zaful |  3 Backpack - Zaful  | 4 Diary - Bonami | 5  Diesel Parfum - Notino


**EN**
Happy Wednesday guys!
How are you? When I looked through my diary today and wrote my notes, I realized that half of August is over and the students would be back on their benches soon. When I remember my students years, I was looking forward to it. Of course, not for learning, but for the hidden side of fun ... favorite ladies breaks, university parties ... Who would like to go there, right? The tests stressed me and I had to squeeze certain things into my head. I hated the law that bored me and I fell in love with mathematics. Hmmm, I know. Fool!
I liked Roxy brand during my studies. It was my favourite one.  As a result of this part of my life, I left this mania and I had to learn to dress code of our company and I got dress and skirt in my room. Fridays are free, so we can wear free style. Sometimes I can´t believe it's been almost 5 years since I graduated from university and I will not have to take all the stress tests. How to start a great school start than with a great outfit? These outfits will be perfect not only for school, but also for my "free Fridays" ,-)
I am so excited to share wit you Zaful #Back to school I want free clothes for two! Promotion is valid from 8 August to 22 August 2017. During this time you will be able to get FREE clothes for you and for your best friend.
How to get free clothes?
1. Click here, pick whatever you want and share the product you desire on your social media platform
2. Write these in caption:  #Backtoschool I want free clothes for two! Zaful 16 days free shipping from now. http://www.zaful.com/promotion-back-to-school-edit-special-752/?lkid=121263 
3. Tag your friend: @XXXXX and post your share article link in the comment area here.

Zaful will pick 3 winners and give out the product they choose and another copy copy for free. This is a great chance to receive freebles. Don´t miss it! Good luck!
ootd3
1 shirt - Zaful  | 2 jeans - Zaful  |  3 sweatshirt - Zaful  | 4 Sticky Notes - Bonami  | 5 Lipstick - MAC cosmetics  | 6 Weekend planner - Bonami



You Might Also Like

16 komentářů

  1. Amazing outfits and post!



    new post
    https://teenorchild.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní koláže. Ta první je přesně můj styl.

    OdpovědětVymazat
  3. Koláže se mi moc líbí! :) Mně nový semestr začíná za měsíc a začínám se toho maličko děsit - zkoušky, psaní bakalářky, státnice.. to všechno se zdá jako nemožné, ale už tolik nemožných věcí se stalo skutečnými, že maličká naděje, že to zvládnu, tady je :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. I love your picks, all the outfits look incredible!
    Have an awesome day!
    xx Kris

    https://dreamingofpink.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  5. You created definitely lovely back to school looks. This is definitely a cute challenge :)
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný výběry v kolážích :) já se do školy těším i teď a to jdu do třeťáku na vysoké. :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné outfity :) já se teď chystám do prváku na vysokou, tak snad se mi povede se nějak hezky uvést :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak že teda řekneš, že tě matika bavila, tak to jsem teda upřímně vůbec nečekala, já vždy s matikou procházela dobře, nedělalo mi nikdy problém pochopit danou látku, ale jinak sem ji ráda neměla... :D A Roxy to byla také moje velice oblíbená značka, když jsem byla na základce :D A ta modro bílá košile je úžasná, ta by se mi líbila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Great post!
    Do you want to follow each other, if you do, follow me, and tell me in the comments on my blog, so I can follow you back!
    kisses
    https://darijadujovic.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Jak ráda bych se vrátila na základku :D Vysoká mi dává zabrat a gympl, no ten mě moc nebavil :D já už módu nějak moc neřeším, beru si to, co mi je pohodlné a líbí se mi, akorát na zkoušky se trochu víc vyfiknu :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne koláže :) Ja sa neviem dočkať toho ACOS diáru :)

    OdpovědětVymazat
  12. Very cute choices dear
    Have a nice day :-*

    OdpovědětVymazat
  13. Great post!
    your choices are very nice.

    https://sweetlife000.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!