Outfit

Spring trends
I am excited about in 2017

úterý, května 16, 2017

P4082277u
P4082224u
DETAILS
jacket, skirt - Stradivarius, shirt - C&A, bag - Mangowatch - Daniel Wellington, shoes - Dorothy Perkins via Zoot.cz, earring - Eppi.cz
Nadšení nad novými jarními a letními kolekcemi se dostavilo i ke mě! Jaké trendy mě pohltily a co bych ráda zařadila letos do svého šatníku (nebo spíše řečeno, co jsem už do něj zařadila :)
Co znamená být trendy? Určitě nemusíme následovat poslední výkřiky módy, ale není špatné občas experimentovat. I já se snažím experimentovat s každodenním oblečením. A koho móda baví, tak se s novými trendy určitě rád obeznámí. Ať už jsem tyto níže uvedené trendy zařadila do svého šatníku či nikoliv, ráda bych s vámi sdílela, co se mi líbí.
Ostatně teď jsem v New Yorku a baví mě sledovat místní holky, které mají styl. 

1. Plisování - stále se objevuje v aktuálních kolekcích a není divu! Plisovaná sukně dokáže povýšit look a dodá mu čistý nádech elegance. Co na ní oceňuji, že se nemačká nebo když už, tak to na ní není tolik vidět. Jsou pohodlné a vybrat si můžete od černé klasiky, až po nápaditý potisk nebo metalický odstín. Ten mám ve svém šatníku také a věřte, že je opravdu nepřehlédnutelný :)

2. Volánky - ano, tento trend pohltil i mě. Řekla bych, že už mám asi 3 halenky. Samozřejmě, že ne každá sedne a v né každé budete vypadat skvěle. Před týdnem jsem si zkoušela jednu volánkovou halenku ve Stradivariusu a vypadala jsem v ní jak hráč ragby :D A to beze srandy! Takže určitě vyzkoušet! Každopádně volánky vykouzlí skvělý holčičí look a vypadají skvěle i na sukni.
P4082279u
3. Slip-on botky - slip-onky jsou super pohodlné. Perfektní nejen k džínám, ale i k sukni. Zrovna v nich šlapu v NY city a nemůžu si stěžovat. Jako pokud mám být upřímná, ze začátku šel tenhle trend mimo mě. To jsem si říkala, co s takovými botami. Některé vypadají jako papučky pro babičku. Nicméně teď jsem se přesvědčila v tom, že jsou naprosto pohodlné na cestu, zahřejí Vám nožku v případě chladnějšího počasí a udělají i parádu. Taková ideální přechodová obuv do aprílového počasí. 

4. Proužky - no, už tady bych mohla argumentovat, že proužky z módního mola asi nezmizí a asi každá z nás má v šatníku alespoň jedno tričko, nicméně teď se objevily i odvážnější kolekce v pestrém barevném provedení. Žádný námořnický styl, který většinou převažuje. Mám namysli spíše vícebarevné proužky, kontrastní pruhy, různé tloušťky atd. 
P4082273u
P4082278uP4082320u
P4082268uP4082246u
5. Výšivky, nášivky - No, tady se asi nemusím rozepisovat. Myslím, že trend výšivek chytil většinu z nás. Ať už na košilích, šatech dokonce i kabelkách. Mě tenhle trend asi nepřestane bavit a doufám, že ještě nějakou tu sezónu pofrčí!

6. Zvonové rukávy - rukávy ve všech velikostech a tvarech. Tenhle trend si asi každá neoblíbí, ale některé kousky určitě stojí za vyzkoušení! Já sama jsem si koupila jednu košili v M&S, ale nosím jí spíš s basic sukní. 

7. One-shoulder top - proč se trochu neodvázat a neodhalit v létě jedno rameno nebo klidně obě. Tyto topy s odhalenými rameny vypadají skvěle nejen s džínami.  
P4082261u
P4082271uP4082287u
P4082289uP4082298u
Jaký trend se líbí Vám? Je něco, co Vám tu chybí? A co Vám je naopak proti srsti?
P4082318u

P4082307uP4082322u
P4082333uP4082345u
P4082356u
P4082234u
P4082231u
P4082226u
P4082218uP4082211u
P4082209uP4082198u

You Might Also Like

15 komentářů

  1. mne sa tepáčia plisované sukne, aj keď táto na tebe je krásna :) za mňa vedú nášivky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zvonové věci a nášivky jdou mimo mě... plisovanou sukni jsem už zkoušela, ale bohužel mi nesluší...
    Sukně je úžasná, moc ti to sluší :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné outfity! ♥ Pár trendů jde sice mimo mě (zvonové rukávy a topy přes jedno rameno), ale některé vypadají skvostně. btw Věrně tě stalkuju na instagramu a musím říct, že máš vážně krásné fotky.
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky :) Tá bucket kabelka je nádherná, jednú mám doma aj ja, no čiernu

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  5. Plisování a volánky ano, ale musí se dávat hodně pozor, protože právě proto, že je to trend letošního roku, tak to cpou všude a ne vždy se to povede. Přesto pokud se to povede, je z toho něco úžasného, třeba jako ta sukně, co máš na sobě ty :)♥ Ta je dokonalá :) Na slip-on botky nedám dopustit, už jsem si taky své pořídila :) A nášivky, tak na těch letos jedu :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  6. krásný outfit a ten úsměv k tomu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě sluší všechno! :) Moc se mi líbí sukýnka :)

    OdpovědětVymazat
  8. such a great post :) you have an amazing blog!

    mfashionfreak♥blog

    OdpovědětVymazat
  9. Moc Vám to sluší, sukýnka je úžasná..

    OdpovědětVymazat
  10. gosh this is such a lovely look.
    you look amazing and this Outfit is perfect for the spring/summer-days.
    Totally love your skirt.

    with love your AMELY ROSE

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!