New York

NYC: Výhled z Top of the Rock
Výšivky všude!

neděle, května 28, 2017

P5110319u
P5110278u
DETAILS
dress - Zaful, jeans & bag - Stradivariuswatch - Daniel Wellington, shoes - svetshopaholiku.cz, earring - Eppi.cz

Ahoj Všem!
Jak se máte a jak si užíváte neděle? My už jsme zpět v ČR a já si půjdu užít trochu toho sluníčka na zahradu. Amerika byla úžasná, nicméně doma je doma, že? ,-) V dnešním článku můžete vidět outfit, který jsem vytáhla na Top of the Rock. Krásné, vyšivané šaty s dlouhým rukávem. Vzala jsem si je proto, protože na vyhlídce to docela fouká. Dají se nosit s džínami nebo ve větších teplotách i bez nich. Kousek, který mi často lidé obdivovali na ulici. To hlavně nemluvím o kabátu ze Zary (ten by mi asi nejraději sebrali :) Kabelka a botky také sklízely úspěch. Je až neskutečný, jak jsou lidé v NYC otevření. Zastaví Vás na ulici a pobaví se s Vámi o Vašem outfitu, pochválí Vám kabelku, boty... To jsem si pak řikala...no... kabelka za pěti kilo a jaký má úspěch... to jsem si toho Korse a Karla ani pořizovat nemusela :D jelikož prodávající jak v Karlovi, tak i v Korsovi... "Your bag is so cute & amazing" lol... tak jsem si řikala... no a kdybyste věděli, kolik tahle kráska stála :D

Při návštěvě NYC by byl hřích, nenavštívit jednu z vyhlídkových plošin. Určitě doporučuju, abyste si udělali výlet na vrchol Rockefellerova centra  na Top of The Rock. Budete mít krásný výhled na celý New York a také přímý pohled na Empire State Building a Central Park. Můžete si udělat tisíce fotografií z každé strany… néé, dělám si srandu, ale já si jich pár udělala.
My jsme navštívili i Empire, ale pokud pojedu ještě někdy do NYC potřetí, tak už na Empire nepůjdu. Nejlepší vyhlídka je z Top of the Rock, ale chápu, že ten, kdo navštíví NYC poprvé, určitě rád zvládne obě vyhlídky. Ne rád, ale spíš je to "MUST HAVE", aby to pak každý mohl posoudit sám, co se mu líbilo víc. V NYC najdete jinak spoustu krásných vyhlídek na město úplně zdarma! Tato místa nejsou někdy i tak známá, takže tam nenajdete tolik turistů a budete se moct v klidu kochat výhledem. Připravuji pro Vás článek ,-)
P5110233u
Vstupenky na Top of the Rock si můžete koupit přímo na místě nebo on-line. Při první návštěvě jsme si pořizovali NY Pass. Letos jsme si pořídili City Pass a vybrali si pouze tři atrakce, které jsme chtěli navštívit. Při této kombinaci ušetříte spoustu peněz. Pokusím se Vám sepsat článek a porovnat výhody těchto Passů. 
Ať už si zakoupíte lístek na místě, vyzvednete si ho na svůj NY Pass nebo jakýkoliv jiný Pass, který si pořídíte, ochranka Vám, ho vždy zkontroluje a čtečkou načte čárový kód. Při vstupu na tyto vyhlídky vždy projdete bezpečnostní kontrolou (něco jako na letišti – samozřejmě nesmíte mít u sebe žádný nůž, pití a jídlo).
P5110355u
Vyhlídka na Top of the Rock má tři poschodí. Zábava začíná už ve výtahu, kdy se Vám nahoře promítá krátká upoutávka, než dojedete do cíle. Když vyjede výtahem nahoru do 67 patra, dostanete se do prvního, kde najdete fotografie, historii Top of the Rock, Radiance Wall, ale třeba i obchod se suvenýry. Druhé patro je tzv „Breezeway“ a je zcela venku, ale výhled je ohraničený sklem. Třetí pozorovací plocha se nachází v 70. poschodí venkovní střešní terasy bez skleněného krytu, takže je ideální pro pořízení foteček. Samozřejmě, že kdo bude chtít, může se při vstupu vyfotit s ikonickým pozadím… určitě znáte ten pohled, kdy dělníci sedí na konstrukci a jedí svůj oběd nad městem.
P5110253u
P5110276uP5110307u
P5110326uP5110333u
Zaful floral party dress Summer 2017 Promotion and Up to 70% OFF
Coupon: ZafulChen

P5110308u
P5110310u
P5110337u
Nikdy se nám nestalo, že bychom čekali extrémní frontu na vstupenky. Ten kdo už má Pass, jde do speciální řady Pass a tam si svůj lístek vyzvedne. Určitě vynechte víkendy, vyhnete se návalu lidí. My byli vždy v týdnu. Získáte tak fotografie bez někoho, koho v nich nechcete. Určitě mějte dostatek času, abyste si mohli vychutnat pohled na tak krásný vrchol tohoto města. 
Snad se ještě někdy dočkám a do třetice všeho dobrého tam budu stát znovu
P5110339u
P5110340u
P5110345u
**EN**
Hi guys!
Hope you are doing well! How are you enjoying Sunday? We are back from US. We had amazing time. You can see a dress I wore in Top of the Rock. Beautiful, emboridered long sleeved dress. I took them because it´s quite blowing on the top. They can be worn with jeans or even withou them in higher temperatures.
When you visiting NYC, it would be a sin not to visit one of the observation decks. I really recommend to you to go to the top of the Rockefeller Center on Top of the Rock. You will have a beautifull scenic view of the whole city and also direct view of the Empire State Builidng and Central Park. You can make thousands of photos from each side… I´am kiding but I did a couple of them ,-) We also visited the Empire but if I ever go to NYC for the third time I will not to go to the Empire anymore. The best view is from the Top of the Rock. I really understand who will be in the city for the first time both of these decks are must have! You can also find a lot of beautiful city views for free! These places are not so well-know and there are not so many tourists, rather local people and you will be able to enjoy the view. I am preparing a new article for you about these wonderful NYC view ,-) If you are interest how to get there follow this article with google translate and check the site of Top of the Rock.
P5110346uP5110351u
P5110386uP5110327u
P5110358u
P5110412u
P5110249u

You Might Also Like

6 komentářů

  1. I see you enjoy NYC! Such a lovely dress!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ameriku ti závidím! Muselo to být úžasné. Jinak outfit ti neskutečně sluší. Mně se líbí všechny ty výšivky! Kabelka je nejkrásnější z celého outfitu :)BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása :) Aj ten outfit aj ten výhľad top :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu úžasný outfit, ty výšivky jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!