Beauty

Manufaktura
Pivní kosmetika

neděle, dubna 02, 2017

P1142551u
Pivní řada od Manufaktury je známá asi každému. Tato řada obsahuje celou řadu výrobků a je opravdu z čeho vybírat. K dostání je sprchový gel, tělové mléko, pečující krém na ruce, vlasový šampon aj. Proč si nedopřát chvilku relaxu a pohody s touto řadou a zajistit tak pokožce dostatek živin a vitamínů. Vyznačuje se nejen vysokou kvalitou, ale i příznivou cenou. Kosmetika obsahuje české pivo, pivovarské kvasnice nebo chmelový extrakt. Pivo je zdrojem vitamínů skupiny B, stopových prvků a minerálů. Díky tomuto složení je pokožce dopřána zasloužená hydratace. Blahodárné účinky dodává chmel, který pokožku čistí a zvláčňuje. Věřím, že její hořko-sladkou vůni si oblíbíte, stejně jako já. Na celou řadu produktů se můžete podívat zde.

Tělové mléko s mandlovým olejem, chmelem a panthenolem, 300 ml
Jemné hydratační tělové mléko, které obsahuje mandlový olej, glycerin, chmelový výtažek a panthenol. Mandlový olej bohatý na vitamíny a minerály pokožku vyživuje, panthneloj ji zklidňuje a hojí, glycerin hydratuje a chmelový výtažek ji dodává zvláčnění.
Mléko se dobře roztírá a dobře se vstřebává. Má bílou barvu a zanechává pokožku krásně provoněnou. Koupila jsem ho v akci asi za 189 Kč. Obaly jsou velice povedené. Stylový plastový design, jednoduché otevírání. 
P1142548uP1142554uP1142556u
Osvěžující sprchový gel s pivem a obilnými výtažky, 300 ml
Díky své barvě opravdu připomíná pivo, nicméně jeho vůně mě přímo dostala. Já bych normálně po tomto sprcháči nesáhla, ale objevila jsem ho u kamarádky a strašně mi voněl. Nedalo mi to a vydala jsem se do obchodu prozkoumat tuto řadu. Pivo nepiju a jeho vůni fakt nemusím, ale tato vůně mi ho vůbec nepřipomíná. Spíše naopak. Je sladká a osvěžující, až mě to samotnou překvapilo. Chápu, že někomu tato vůně nemusí sednout, ale já jsem byla opravdu překvapena!
Sprchový gel obsahuje prospěšné vitamíny B, čistící a zklidňující chmel, důležité stopové prvky, minerály a zvláčňující obilný extrakt. Je šetrný k pokožce a dopřává jí hydrataci. Po umytí pokožka zůstane příjemně provoněná zajímavou sladkou vůní. 
P1142552u P1142549u
P1142555u
Určitě se zkuste po této řadě podívat. Manufaktura nabízí i krásné dárkové sety. Ideální jako dáreček pro Vaše blízké. 
Jaký je Váš nejoblíbenější produkt od Manufaktury? Máte zkušenost s pivní kosmetikou?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Já mám zkušenosti s pivní kosmetikou od Ryoru a ta je skvělá.:) Nemůžu říct, který produkt mám od Manufaktury nejraději, vzhledem k tomu, že mám pouze jeden produkt.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zkušenost s vlasovým šamponem a sprcháčem a byla jsem spokojená :) Pivo je hold zázrak! :D

    Inka Lifestyle Blog

    Ráda bych Tebe a Tvé čtenářky pozvala na soutěž o volné vstupenky na jarní veletrh krásy Interbeauty Prague 2017 ->
    Soutěž o volné vstupenky

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně miluju obaly od výrobků Manufaktury :D strašně moc se mi líbí. To tělové mléko vypadá super, až mi dojde moje aktuální, tak si pro něj zajdu :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!