Inspiration & Tips

Do plavek!

úterý, dubna 11, 2017

Ahoj Všem!
Nevím jak Vaše, ale moje dovolená se blíží a je nejvyšší čas se porozhlédnout po nových plavečkách. Vybírat plavky bývá celkem oříšek pro většinu z nás. Pro inspiraci jsem pro Vás vybrala TOP5 kousků, které mě něčím padly do oka. Ať už to byl střih nebo samotný vzor. .
Jaké plavky upřednostňujete Vy? Plavky v celku nebo bikiny? Chápu, že na bikiny nemáme asi každá postavu, ale když se chceme opálit, tak jak to jinak udělat, že? Navíc jednodílné plavky můžete lehce zakomponovat do Vašeho outfitu. Slavily úspěch minulou sezónu a letos tomu nebude jinak.
Upřednostňujete spíše elegantní střih nebo dáváte přednost spíše romantice? Praktické, jednodílné plavky v černé barvě sednou téměř každé z nás.
SAMMYDRESS
Sammydress Bikinis Summer 2017 Promotion and Up to 70 % OFF
 1 |  2 | 3 | 4 | 5
Kupón: SammydressVilian

Nesmím zapomenout ani na doplňky! Jaké jsou Vaše nejoblíbenější doplňky k moři? Nosíte přes plavečky nějaké vzdušné šatičky, kimono nebo topík? Mě celkem zaujaly tyto dva kousky. Cestou k vodě tak vykouzlíte stylový look. Vybírat můžete z různých vzorů. Některé bývají doplněné háčkovanými detaily, trásněmi nebo krajkou. 
ZAFUL
Kupón: ZafulVilian

**EN**
Happy Tuesday!
I don´t know what about you but my vacation is coming and it is the time to look for a new bikinis. Choose a new swimsuit can be a total challenge for most of us. I choose my TOP 5 pieces which catch my eye. Whether it was cut or pattern.  What kind of swimsuit do you prefer? One piece swimsuit or bikini? I understand that most of us can´t have a perfect body to  wear bikinis but if we want to tan how should we do that? In this case, one-piece swimsuit can be perfect for your outfit. You can combine it with a skirt. It celebrated a success the last season and this year will  be no exception. Do you prefer more elegant cut or more romantic? 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Já osobně mám radši bikiny, ale letos také koukám po nějakých pěkných jednodílných :) Moc se mi líbí ty jednodílné s vykrojenými boky co máš na té koláži :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. love those swimsuits! thanks for sharing ;)

    The White Ocean

    OdpovědětVymazat
  3. ja som sa tento rok rozhodla, že si objednám zo zahraničia nejaké originálne - také čo nebude mať každá, nejaký zaujímavý tvar - ale určite aj nejake normálnejšie aby som sa aj normálne opálila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem na tohle desna lama. Plavky cerny jednodilny pres to uvazu pareo nebo jakk se rika tomu velkymu satku a padla. Ale na ostatnich se mi nejaky ppekny plavky libi :)

    OdpovědětVymazat
  5. juuuj, to už je tu zachvíľku leto? :) ako to letí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám ráda naprostou klasiku - bikiny. :)

    www.bycorra.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ačkoliv nemám postavu modelky, nejsem na tom nejhůř a tak si dovolím bikiny a beru si je celkem ráda, hlavně jsou super kvůli opálení. Mám jedny jediné v celku a ty mi přítel a jeho kámoši rozmluvili.:D Z tvého výběru se mi líbí všechny, ale na mou postavu by asi nejlépe šly ty černé, i když s plavkami je to docela boj....

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!