Outfit

Winter Wonderland

úterý, ledna 10, 2017

PC232639u
PC232642u
DETAILS
coat - F&F, sweater - Lindex, skirt - Hong Kong shopping, boots - Aldo, bag - C&A, watch - Dresslily, deer - homemade
Ahoj Všem!
Tak jaký byl Váš první víkend v Novém roce? Můj bohužel nezačal vůbec dobře. V sobotu mě manžel odvezl na pohotovost se šílenými bolestmi a byla mi stanovena diagnóza ledvinové koliky. Dostala jsem injekci a bolest cca po dvou hodinách ustála. Díky bohu... nikomu bych to nepřála. Nic bolestivějšího jsem v životě nezažila. Nicméně, teď se musím podrobit pár vyšetřením. Měla jsem to bohužel i v horoskopu a to jim většinou nevěřím. Ach, jo... :( 

Mrazivé dny nás pořádně potrápily, že? Tentokrát jsem si vyrazila do ulic v outfitu, kdy základem byla červená sukně, kterou jsem zkombinovala se svetříkem, který svým potiskem ladí se zimou. Stylový pletený kousek, který skvěle zahřeje a navíc má smysl pro detail. Na výsluní se stále drží zavinovací kabáty, který jsem zvolila i já a přehodila ho přes outfit. Zkuste to taky a nenoste jen kalhoty! Jednoduše sáhněte po kvalitních termo punčoškách! Pak už jen stačí obout hřejivé kozačky a přidat třeba cross body kabelku a zimní outfit je na světě. Tahle sukně se dá v pohodě vytáhnout i na jaře třeba s teniskami. Aby se moje ručky nemusely na jaře vzpamatovávat, sáhla jsem po těchto a la koženkových rukavicích z H&Mka. 
PC232635u
PC232632uPC232641u
PC232634u
PC232640u

PC232645uPC232647u
PC232661u
PC232653uPC232657u
PC232664uPC232663u

PC232667u
**EN**
Hi guys!
How was your first weekend of the New Year? Unfortunately, it did not start well for me. I had a pain on Saturday and my husband took me to the emergency and the diagnose was renal colic. I got an injection and the pain left me after two hours. Thanks God! I have ever experienced nothing worse like this. However I still have to go for few more tests. It was also mentioned in the horoscope I should be careful about my health and mostly I do not trust to it.
The last days was so freezy, right? I went to the streets in the outfit which basic piece was a red skirt which I combined with a cute sweater. Stylish knitter piece which can perfectly warms and also has a sense of detail. Wrap coats are still trendy and I chose one and draped it over my outfit. Try it as well and do not wear only pants! Just to reach for a therma tights. Then you can take your warm boots and add cross body hadnbag and the winter outfit will be created. This skirt will be also cool for spring time with my favourite sneakers. To keep my hands warm and I wore leatherette gloves from H&M.
PC232668u
PC232619u
PC232620uPC232625u
PC232626uPC232628u

You Might Also Like

7 komentářů

  1. fotky sú úžasné, tie hodinky sa mi veľmi páčia♥

    OdpovědětVymazat
  2. You look super cute and comfy! I really love the sweater. xx

    OdpovědětVymazat
  3. Kabátek a hodinky jsou rozkošné :) Mrzí mě, že tvůj začátek nového roku moc nevyšel, loni o prázdninách jsem měla zánět ledvin a dokážu si představit tu bolest. Přeju brzké uzdravení :)
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
  4. Winters has its own charm.... looking so pretty I love this skirt

    Glamorous without the Guilt

    OdpovědětVymazat
  5. strasne ti to slusi, bozi!
    quietus.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!