Inspiration & Tips

Be My Valentine

středa, ledna 25, 2017

Be My Valentine
Lámete si hlavu, čím potěšíte svoji drahou polovičku na svatého Valentýna? Slavíte tento svátek nebo Vás nechává naprosto klidnými? Zde najdete menší inspiraci, jak si Valentýn užít nebo jak svoji drahou polovičku potěšit. Samozřejmě to nemusí být drahé dárky, radost udělá i jedna růžička nebo i domácí večeře při svíčkách. Nezapomeňte, že jde hlavně o vyjádření opravdové lásky a to nejen v tento den. Udělat radost někomu, koho milujeme, není vůbec špatné a skvělou příležitost nabízí právě tento zamilovaný den.  Ať už květina, čokoládové pralinky nebo překvapení v podobě parfému.

Já jsem vybrala novinku od Jimmy Choo protože jsem ji před pár dny „očuchala“ v parfumérii Sephora a vůně mě celkem zaujala. Pány by mohla zaujmout pánská kořeněná vůně od YSL.

Čokoládové pralinky dostávám snad nejradši, stejně tak jako kytici. Navíc s čokoládou se můžete i rozdělit a mlsat můžete spolu! Za chvíli se obchodníci začnou předhánět a srdíčka na nás budou blikat z každé strany.
Večer si můžete zpříjemnit s dobrou lahví vínka nebo šampaňského. V poslední době se stal oblíbený Moet. Je to trochu dražší záležitost, ale gurmáni si určitě přijdou na své.

Muži často volí jako dárek šperk. Některé obchody mají dokonce Valentýnské kolekce šperků. Ať už přívěšek ve tvaru srdce, náušnice nebo náramek se symbolickým přívěskem. Elegantní způsob, jak ukázat partnerce její důležitost. Mrkněte na kolekci od EppiPánskou polovičku můžete naopak potěšit manžetovými knoflíčky. Mrkněte do kreativního světa Fler, kde je spoustu prodejců, kteří nabízí knoflíčky i dle Vašeho vlastního návrhu. 

Květiny z lásky potěší každou z nás. Je to asi nejtradičnější způsob, jak vykouzlit úsměv na naší tváři. Na Valentýna jsou nejčastěji voleny červené květiny a to nejlépe rudé růže, protože červená je barva lásky. Existuje i spoustu online květinářství, které nabízejí dovoz květin kamkoliv po celé ČR. Tak máte šanci, objednat květinu své milované a nechat ji doručit třeba přímo do kanclu :) Zamilovaná kytice hovoří za Vás. Já bych i experimentovala a nechala udělat kytici z květin, které má dotyčná ráda.

Co takhle užitečný dárek a zároveň romantický? Pak zkuste zvolit nějaké pěkné spodní prádlo. Lascana-shop nabízí krásné prádlo pro ženy. V nabídce jsou nejen pohodlné kousky, ale i prádlo s romantickým nádechem. Vzhledem k tomu, že se jedná o dárek z lásky, tak si prádlo dotyčná určitě zamiluje. Seženete tu i oblíbeného CK. A pánové, pokud máte strach, tak se raději své drahé zeptejte. Pokud hledáte originální nápad na dárek k Valentýnu, tak se určitě koukněte na stylové trenky od české značky El.ka. I holky sází na pohodlí a milují trenýrky. El.ka Underwear vyrábí i dámské trenýrky a dokonce i trenýrky pro páry. Budete páreček k pohledání, protože tyhle trenýrky jsou ze stejné vzorované látky a originalitě se meze nekladou. A proč nezvolit srdíčka, když bude ten Valentýn, že?

Přichystejte pro svoji drahou polovičku překvapení v podobě romantické večeře při svíčkách. Spoustu restaurací navíc připravuje Valentýnské menu. Já jsem vybrala restauraci Marina Ristorante. Jestli jste tam ještě nebyli, tak tam určitě zajděte. Výborné jídlo, romantické prostředí, překrásný výhled na siluetu Pražského hradu… navíc na Valentýna se budete dívat do těch nejkrásnějších očí své drahé polovičky. Naposledy jsem tu byla před Vánoci s mamkou a skvěle jsme si pochutnaly na hříbkovém rizotu a mrkvovým dortíkem, který Vám opravdu doporučuji! Servírují zde i perfektně připravený losos.


Podělte se, jaké máte Vy plány na Valentýna? Já bych nejradši letěla do Paříže, ale to asi nevyjde ,-)

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nápady :3 noo Paříží bych taky nepohrdla to je pravda :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Ja Valentín neuznávam, ale nápady sú to skvelé :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. I love Jimmy Choo!


    http://www.thequinoxfashion.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely gift ideas.

    www.jeannieinabottleblog.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tento clanok, by som mala nenapadne ukazat drahemu :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekný valentínsky príspevok. Ja by som zvolila pre moju polovičku bonboniéru, lebo miluje sladké


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovědětVymazat
  8. pekná inšpirácia :D našťastie ja si s týmto nemusím trápiť hlavu, nemusím nikomu nič kupovať haha :D

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!