Inspiration & Tips

Děkuji, Ježíšku!

pátek, prosince 30, 2016

PC302550u
Ahoj Všem!
Určitě už jste u ostatních zaznamenali spoustu článků s dárky od Ježíška a já jsem se rozhodla, že si také jeden pro Vás připravím. Doufám, že Vás bude bavit. Letos jsem byla opravdu asi moc hodná (i když si to nemyslím : ) protože jsem dostala spoustu krásný dárečků.

Na Vánoce si píšeme dopis Ježíškovi, abychom mu ulehčili starosti. Ten pak ví, co si dotyčný přeje a může mu něco z daného seznamu vybrat. Kategorii dárků bych mohla rozdělit asi do čtyř částí: Beauty, Fashion & Lifestyle, Home. 

BEAUTY

Dostala jsem pěknou zásobu beauty novinek.
Nejvíc mě potěšila toaletka od Thierry Mugler – Alien. Tu jsem si moc přála, i když Ježíšek to trošku spletl a místo EDP přinesl EDT. Nemám mu to však za zlé ,-)
Kamarádka ví, že si potrpím na detaily a obdarovala mě krásnou vánoční limitkou v podobě vánoční ozdoby od Douglas a krásně voňavým krémem na ruce od EOS
Pod stromečkem jsem objevila i nějaký ten sprchový gel a péči na vlasy.  Byla jsem velmi překvapená z limitky I love, která obsahuje šest sprchových gelů, které sladce voní. Jako cukrárna sama.
Manžel mě také obdaroval Beauty Boxem se slovy: „Krásná bloggerka, musí být krásně nalíčena“. Už se vyzná chlapec jeden :D Také jsem pod stromečkem objevila sadu štětců Jessup, jejichž kvalita mě velmi překvapila (ty jsem si objednala sama).
PC302531u
PC302535uPC302575u
PC302539uPC302544u
PC302545uPC302547u
PC302553uPC302567u
PC302557u
FASHION & LIFESTYLE

Bačkůrky pod stromečkem nesmí chybět, že? :) Také jsem dostala podložku na cvičení, kterou jsem si přála a kabelku od maminky, kterou jsme vybrali spolu v C&A. Něco jsem si také koupila před Vánoci v Lindexu, ale to brzy uvidíte ,-)
PC302560u
PC302565uPC302577u

HOME

Rodiče  si často na výběr dárku sami netroufnou a raději nechávají pod stromečkem obálku s penězi nebo ji věnují už před Vánoci, abychom si mohli něco pěkného pořídit. Letos jsme si vybrali kuchyňského robota od značky Philips, ze kterého mám obrovskou radost a pomohl mi upéct skoro všechny druhy vánočního cukroví. Vyhrál D-test a měl hodně pozitivních recenzí, tak doufám, že mě nezklame. Příslušenství je opravdu bohaté.
Na seznamu přání jsem měla také ruční napařovač oděvů. Používají ho v obchodech, kde s ním žehlí oblečení. Viděla jsem ho hodně v Reserved, ale od zn. Philips. Mě se to moc líbilo. Hlavně na halenky, šaty, svetříky... je to opravdu super věc a nemusíte se bát, že si spálíte svůj oblíbený kousek.
Naší kuchyň také obohatila pánvička na lívance od Tescomy. Také jsme dostali kráječ na cibuli a dózičky na potraviny. Moji kreativní duši také potěšila profesionální tavná pistolka :D
PC302569u
PC302581u
PC302564uPC242552u

Jaké dárečky přinesl Ježíšek Vám? Našli jste pod stromečkem svá tajná přání? A jaký dárek potěšil nejvíc Vaše blízké a Vás?
I když jsem od manžela dostala i jeho Wishlist, koupila jsem mu i nějaké dárečky o kterých vůbec nevěděl. Nakonec ho nejvíc potěšila stolní dotyková lampa, která se nám hodí do našeho pracovního koutku a o které vůbec nevěděl.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Great products dear :D All seems to be amazing :D I have organge EOS and I really love :D

    NEW REVIEW POST | Latest Drugstore Beauty Products of 2016.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovědětVymazat
  2. super článok :) a tie vecičky su super :D bluzka a taštička su fakt super.. a tie štetce mám aj ja a su super tiež ! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek ♥ Také to doma máme tak, že si o některý dáreček buď řekneme, nebo si píšeme dopis Ježíškovi, abychom to měli jednodušší. Ale samozřejmě je hezké, když se pod stromečkem nachází pár momentů překvapení, a tak o některých dárcích nevíme :) Letos jsem si také přála hlavně dárky, které se mi budou hodit i v budoucnu, a mé přání bylo splněno. Také plánuji článek, tak budu ráda, když se na něj potom podíváš ♥ Mockrát děkuji za milý komentář k mému návratu, a také Ti přeji jen to nejlepší do Nového roku ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Gorgeous products :)

    Federica Di Nardo
    http://federicadinardo.com

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekné darčeky. Hlavne tie štetce a kabelka!! :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi nádherné dárečky :) Ten krém od EOS jsem měla a byla jsem s ním moc spokojená.

    Můj prosinec 2016

    16 věcí za rok 2016

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne darčeky, o naparovači na oblečenie som vôbec nevedela, ale musím uznať, že ma to zaujalo. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárečky:)
    Mě nejvíce potěšila židle ke stolu a paletka od Makeup revolution.:) A ostatní? Ségru potěšil nejvíc třeba můj dárek v podobě náramku. Ten jsem ji koupila jako hlavní překvapení.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že jsi ségru takhle potěšila! Paletky od MUR mám moc ráda! Mám asi 4 :)

      Vymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!