Beauty

Weleda gránátové jablko
+
♥ Předvánoční GIVEAWAY ♥

sobota, listopadu 26, 2016

PB202623u
Nedávno jsem obohatila svoji sbírku o další produkty od Weledy. Tentokrát se jedná o produkty s granátovým jablíčkem, konkrétně regenerační olej a sprchový krém. Granátové jablko dodává produktům výraznou, hřejivou vůni. Tu určitě v zimních měsících oceníte. Jak jistě víte, měla jsem možnost se zúčastnit přednášky o olejích, kde jsme měli možnost, vyzkoušet regenerační olej k masírování rukou. Musím říct, že dokáže navodit příjemný pocit relaxu. Olejíček je jemný, krásně provoní pokožku na dlouhou dobu a zachovává ji krásně jemnou. Z toho jsem byla hodně překvapená, už během té masáže. Obsahuje éterické oleje ze santalového dřeva, davany a červeného pomeranče a navozuje tak smyslnou, ženskou vůni. Obsah je ukryt v tmavě zelené skleněné lahvičce, jako ostatní oleje od Weledy. Řada s granátovým jablkem je především určena pro potřeby zralé pleti, protože právě granátové jablko podporuje obnovu buněk a napomáhá předcházet stárnutí pokožky. Nicméně, pokud se budeme o svoji pokožku starat a to ne jen z kosmetického hlediska, určitě nám poděkuje a nástup vrásek bude pomalejší. Musíte sami zvážit, jaká varianta vyhovuje Vám. U těchto produktů je velké plus, že jsou vyrobeny z přírodních surovin. Ideální je ho použít po sprchování a vetřít ho ještě do vlhké pokožky celého těla. 
PB202630u
Složení:
Jojobový olej, sezamový olej, slunečnicový olej, olej z pšeničných klíčků, makadamový olej, extrakt ze semen prosa, limonen*, olej ze semen granátového jablka, nezmýdelnitelný podíl olivového oleje, extrakt z okvětních lístků slunečnice, parfém*, linalol*, citronelol*, geraniol*, citral*, eugenol*, kumarin*, farnesol*   (*součást přírodních éterických olejů)
PB202635u
Sprchový krém pokožku nevysušuje a již během sprchování ji regeneruje. Složení je něco mezi peelingem a sprchovým mýdlem, protože obsahuje jemné cukerné tenzidy, které mají kůži obzvlášť šetrně a chrání ji před ztrátou vlhkosti. Základem produktu je olej ze semen granátových jablek, který chrání pokožku před projevy stárnutí. Ideální vůně pro ženy, které chtějí zdůraznit svoji ženskost. 

Složení:
Voda, coco-glukosid, sezamový olej, alkohol, cocoyl glutamát disodný, slunečnicový olej, glycerin, karagenan, limonen*, cocoyl glutamát sodný, makadamový olej, olej ze semen granátového jablka, extrakt ze semen prosa, extrakt z okvětních lístků slunečnice, xantanová guma, kyselina mléčná, parfém*, linalol*, citronelol*, geraniol*, citral*, kumarin* (*součást přírodních éterických olejů)
PB202638u
Granátové jablko je u žen hodně oblíbené. Tváří kampaně se stala krásná a milá Olga Šípková.  Na video se můžete podívat zde. Určitě se semnou podělte o svůj názor. Weleda nabízí tyto dva produkty v krásné dárkové sadě, kterou můžete nadělit pod stromeček třeba mamince. A abych dala šanci i Vám, připravila jsem si pro Vás soutěž!

♥ Předvánoční soutěž ♥
Pokud Vás tyto produkty zaujali a rádi byste je ozkoušeli, mám pro Vás menší dáreček.  Určitě jste viděli článek, že jsem měla tu čest oslavit s Weledou její narozeniny. Proto jsme se společně s přírodní značkou Weleda rozhodli uspořádat soutěž o krásný balíček z řady Granátové jablko. Připravila jsem si pro Vás menší soutěžní otázku: „Kolikáte narozeniny Weleda slavila?“. Nápovědu najdete v mém narozeninovém článku. Určitě mi dejte i vědět, jestli nějaký produkt používáte nebo jestli byste rádi vyzkoušeli něco jiného, než tuto granátovou sadu.  Na jednotlivé sady se můžete podívat zde. Do soutěže se můžou zapojit i pánové a případnou výhrou potěšit ženskou polovičku ,-)

Podmínky soutěže:
1. Sledovat mě zde přes GFC, IG nebo FB a napsat, pod jakým nickem mě sledujete
2. Uvést e-mail na který Vás v případě výhry mohu kontaktovat
3. Odpovědět na soutěžní otázku „Kolikáte narozeniny Weleda slavila?“
4. Napište mi, jaký produkt od Weledy máte nejradši a zda byste balíček někomu věnovaly nebo byste si ho nechaly :)
5. Mít doručovací adresu v ČR.

Soutěž končí v pondělí 12.12.2016. Následující den bude oznámen výherce, kterému Ježíšek přinese dáreček! Pokud se chcete seznámit, jaké další výrobky Weleda nabízí, mrkněte na jejich Web, Facebook nebo Instagram.

Hodně štěstí!
PB202627u

You Might Also Like

45 komentářů

  1. GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    Instagram: denikaabomination
    Weleda slavila 90 narozeniny. :)
    S Weledou ještě zkušenost nemám. Nejspíš bych se podělila. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Gfc eva richterová Ervulenka@seznam.cz
    90.narozeniny
    Podelila bych se s mamkou. Nejradeji mam krem na ruce.

    OdpovědětVymazat
  3. 90.narozeniny
    Mam celou rakytnikovou sadu od Weledy a mam na ni vcelku zavislost, tak proc si nevypestovat zavislost i na granatovem jablku ;-)
    Sleduji na IG jako imysplys
    Krasna cervena vonavoucka soutez!!

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Lenka Koubová
    weleda slaví 90. narozeniny
    koubovalenka8@gmail.com
    od weledy mam ten krém do zimy a balíček bych si nechala

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. GFC: Martina Slancová
    Weleda oslavila již 90. narozeniny, což je dle mého úžasné!
    e-mail: slancova.m@seznam.cz
    Weledu používala už moje babička, když jsem byla malá, dodnes nezapomenu na vůni Měsíčkového krému, asi si ho budu muset obstarat :). Já osobně jsem od Weledy měla pouze mandlový krém na ruce, který taky úžasně voněl a byl naprosto skvělý, krásně hydratoval a "nelepil". Musím to napravit, tahle značka je opravdu špičkou v oboru biokosmetiky, viděla jsem na videu na jejich stránkách, jak přesně tahle kosmetika vzniká a ty lány rakytníku a ostatních bylin jsou úžasné. Nedávno jsem se dočetla o jejich nových vůních, které mohou být taky super.
    Těžko říct, možná že bych si případný balíček nechala pro sebe, ale asi bych nehamounila a balíčkem udělala radost babičce k Vánocům, abysme si spolu mohli zavzpomínat na moje krásná dětská léta. :)

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: Eliška Vrbová
    Weleda oslavila 90. narozeniny
    mail: vrbova.eliska@centrum.cz
    Od Weledy jsem zatím ještě nic nevyzkoušela, balíček bych dala nejspíš přítelově mamce :)

    OdpovědětVymazat
  7. this seems amazing!

    www.blossomikebana.com

    OdpovědětVymazat
  8. GFC: Another Dominika IG: another.dominika FB: Dominika Šebelíková
    anotherdominika@gmail.com
    Weleda oslavila 90. narozeniny :)
    Já mám zatím doma od Weledy "jen" jeden sprchový gel a úžasný Skin Food, který se stal mým velkým oblíbencem ♥ A balíček bych si nechala, strašně moc ráda bych vyzkoušela od Weledy zase nějaké další produkty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkná soutěž.
    Weleda slaví 90let.
    Sleduji GFC Lenca, IG lencakl, FB Lenka Klimova
    lencaklimova@seznam.cz
    Od weledy jsem měla rakytníkový krém na ruce a byl moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  10. Super soutež! Od Weledy jsem vyzkoušela jen sprchový gel a moc mi vyhovoval.Chtěla bych vyzkoušet nějaké ty jejich oleje. Weleda slaví 90 let. Sleduji přes GFC jako Jani. beautypusinka_gmail.com BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji přes GFC jako Klára Odehnalová.
    Weleda oslavila 90. let a já zatím nikdy neměla možnost žádný produkt od Weledy vyzkoušet.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Amazing pics ) thanks for informative post ) Like your blog)
    Would you like to follow each other) Please let me know in my blog)
    http://beyoutiful.com.ua

    OdpovědětVymazat
  13. gfc-Jana Svobodová (jananulka.9@gmail.com)
    janulka.9@seznam.cz
    Od Weledy jsem ještě nikdy nic neměla,ale moc ráda bych něco vyzkoušela už jen proto,že jsem na tuto komsetiku slyšela mnoho názorů.Někomu tato kosmetika zcela vyhovuje,někomu naopak výrobky smrdí atd.:)...Zaujala mě od nich třeba březový olejna celulitidu,nebo parfemované vody.:)
    Weleda slavila 90 narozeniny.
    V případě výhry bych si asi produkt nechala,protože už bych konečně ráda Weledu ozkoušela.:)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné devadesátiny, což už podle mně něco vypovídá! :-) Moc se mi líbil sprcháč s rakytníkem a pokukuji po balíčku s arnikou nebo právě granátovém jablku, které bych si nadělila sama sobě ;) sobecké, ale je dobré se rozmazlovat! sleduji na bloglovin jako Petra Kovarik, petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    OdpovědětVymazat
  16. krasa sleduji na ig i zde jako elizabeth greenova tomanova.jaterina@centrum.cz mam od weledy olej a je super

    OdpovědětVymazat
  17. Weleda oslavila 90. narozeniny. S touto značkou jsem ještě "neměla tu čest". Kdybych nahodou vyhrála, darovala bych balíček mamince pod stromeček protože si potrpí na kvalitní kosmetice. :)
    ig andul_kaa fb Anna Trybuckova

    OdpovědětVymazat
  18. IG: bohunkanai
    bohunka zavináč naiser tečka cezet
    Veleda slavila 90 let
    POkud bych vyhrála, udělala bych radost dcerám.

    OdpovědětVymazat
  19. GFC, FB: Markéta Štefková
    IG: @mayacfc
    email: stefkova.ma@email.cz
    Weleda letos slaví 90. narozeniny :) Pokud bych sadu vyhrála, určitě bych se s ní rozdělila s mamkou, olejíček by jí určitě udělal radost :) Jinak já mám od Weledy moc ráda citrusový sprchový krém :)

    My November 2016

    OdpovědětVymazat
  20. 1) GFC: Karolína Brázdilová
    2) karolbrazdilova@seznam.cz
    3) Weleda slavila 90. narozeniny.
    4) Bohužel jsem neměla šanci nějaký produkt vyzkoušet a podělila bych se se sestrou
    5)Mám.. :) <3

    OdpovědětVymazat
  21. Weleda oslavila 90iny :) je to letitá zasloužilá kosmetika. A Já bych ráda vyzkoušela právě granátové jablko - sadu bych si nechala pro sebe nebo se rozdělím s mamkou.
    sleduji jako Barbora Červenková přes GFC
    cervenkova.barbora@seznam.cz

    PŘEJI VŠEM KRÁSNÉ VÁNOCE A BLOGU MNOHO ŠTĚSTÍ!!! :)

    OdpovědětVymazat
  22. FB Nela Richterová
    Nelarichterova@gmail.com
    Weleda letos slavila 90. narozeniny
    Od Weledy jsem vyzkousela peeling granatové jablko. Výhru bych dala sestře. :)

    OdpovědětVymazat
  23. GFC: TheMe Kaja
    E-mail: kajahasidea.blogspot@seznam.cz
    Weleda slavila 90. narozeniny.
    Od Weledy jsem měla pouze jejich ovesný šampón a byl skvělý. Balíček bych nechala doma a používaly bychom ho spolu s mamkou. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji Všem, kteří jste se zúčastnili soutěže! Prostřednictvím random.org byla vylosována slečna s komentářem č. 18. Gratuluji!

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!