Inspiration & Tips

Tipy na vánoční dárky pro muže
Gift Guide for Him

čtvrtek, listopadu 17, 2016

PA152381u
1 Hodinky Nixon - Blackcomb | 2 Sprchový gel Darth Vader - Marks&Spencer | 3 Košile - Zoot | 4 Peněženka QuikSilver - Blackcomb | 5 Dárková sada Hugo Boss - Notino | 6 Sada pro cestovatele - Bonami | 7 Nářadí -Engelbert-Strauss | 8 Hrnek - Bonami | 9 Solární nabíječka - Bonami | 10 Pyžamo - F&F | 11 Boxerky - Reserved 
12 Pásek - Zoot  | 13  Lunchbox - Freshlabels

Vánoce jsou opět za dveřmi! Nákupní centra se pomalu zaplňují lidmi a vymýšlení dárků pro naše milované je opět na scéně. Rok co rok si lámu hlavu s tím, jaký dárek mám komu pořídit. Nejlepší to mám s mamkou – nejraději kupuji dárky ženskému pohlaví. Ať už mamce nebo kamarádkám. Maminky navíc potěší každá maličkost. Naopak nejhorší je to s pánskou polovičkou. Co dát tátovi, bráchovi, přítelovi nebo manželovi? Často není lehké vymyslet originální dárek, který by splnil i praktický účel. Miluji i osobní dárky, vlastnoručně vyrobené a darované od srdce. Co takhle společná fotka, věnovaná z lásky?
Dneska jsem si pro Vás připravila inspiraci na dárečky pro muže.

1. Hodinky – Sama miluji hodinky a myslím, že je ocení každý muž. Navíc je to praktický a stylový dárek. Hodinky jsou bohužel větší investicí, takže je nutné zvážit hodnotu Vašeho rozpočtu. Vloni jsem přivezla z New Yorku tátovi kousek od Ralph Laurena a sklidil úspěch. Nicméně tady se cenová kategorie této značky pohybuje v jiném rozmezí. Já vybrala kousek od značky Nixon. Oceňuji kožený pásek a tmavý ciferník na který bude dobře vidět, když bude slunečno. Hodinky Nixon můžete objednat např. na Blackcomb.

2. Sprchový gel Darth Vader – originální sprcháč pro milovníky Star Wars. Tento originální kousek seženete v Mark&Spencer.

3. Košile – Miluji košile na chlapech, protože sluší opravdu každému. Takže, proč ne, že? Tuto seženete na Zootu.  Páni určitě ocení, že jim přibyde nový kousek v šatníku, bez zbytečné námahy. Teď už jen ověřit velikost a znát styl oblékání!

4. Peněženkataky Vaše drahá polovička tahá všechno po kapsách? Zejména drobáky, které před praním ještě vyklepáváte z kapes? Požadavky na peněženku jsou minimální. Stačí ukrýt peníze, nějakou kartu a drobáky.

5. Parfém – s kvalitním parfémem se nemůžete splést. Pokud Váháte, sáhněte po oblíbené vůni, která mu dochází.

6. Cestovatelskou výzvu představuje tato sada pro cestovatele – Rád cestuje? Obdarujte ho nejlepším společníkem, díky kterému si bude pamatovat všechny zážitky a dobrodružství, které během svých cest zažil. Sada obsahuje zápisník a miniaturní mapu, na které si bude moct seškrábnout oblast, kterou už procestoval. Také se můžete pobavit o tom, kterou zemi navštívíte třeba příští rok.

7. Nářadí - Je Váš taťka nebo přítel kutil? Co takhle mu nadělit kvalitní nářadí? Já jsem manželovi tento dárek pořídila do jeho vlastní dílny minulý rok a musím říct, že dárek měl úspěch. Pěkné vybavení a set nářadí nabízí Engelbert Strauss. Naleznete tu i spoustu dalšího pracovního vybavení. Ráda bych zde manželovi vybrala nějaké pracovní kalhoty, které se mu budou hodit na stavbu. Už se nemůžu dívat na to, jak se tam plácá v těch teplácích

8. Hrnek – skvělým dárkem pro každého kafaře. Hrnek s originálním mottem ho hned po probuzení nakopne do nového dne. Vyberte heslo nebo motto, které vyzdvihuje Vaší drahou polovičku.

9. Strom, který nabije telefon? Za další originální dárek považuji solární nabíječku. Skvělou technologií oplývá nabíječka Gingko, kterou zakoupíte na Bonami. Je poháněna třemi solární panely a poslouží i jako stojánek.

10. Pyžamomá Vaše polovička smysl pro humor? Tak určitě nepohrdne pyžamem s motivem Star Wars. Toto naleznete na stojanech v F&F.

11. Určitě nemůžou chybět ani trenýrky. Taková klasika, která nikdy nezklame. Určitě seženete i se zábavnou i vánoční tématikou. Záleží jen na Vás. Já jsem pro Vás vybrala od značky Reserved, protože s nimi mám zkušenost. Kvalitních bavlněných trenýrek není nikdy dost. Za dobrou cenu seženete i v H&M nebo v F&F.

12. Pásek - každého muže určitě potěší i pásek. Ať už sportovní nebo ležérní kousek.

13. Krabička, ve které bude oběd pastvou pro oči. To nabízí tento Lunchbox, který sežene na Freshlabels. Box je složen z pěti součástí plus lžíce a vidličky. Těsnění vrchního patra zabezpečuje vylití polévky nebo omáčky. To je noční můra asi každého, že? Usmívejte se, protože z této krabičky nevyletí španělský ptáček, ale skvělý oběd.

Doufám, že se Vám moje tipy líbily a najdete v nich nějakou inspiraci. Dejte mi vědět, co Vy máte v plánu koupit Vaší pánské polovičce. Ať už tátovi, bráchovi nebo svému milému.
 

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Určitě jsem z toho už pár kousků někdy někomu k Vánocům koupila. :) Supr tipy! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Ty Starwars tepláky mě dost pobavili :D znám ale spoustu kluků, kterým by vážně udělaly radost!
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Já jsem vloni kupovala s motivem Avengers a měli úspěch! Ten muj je do toho blázen, takže asi tak :D

      Vymazat
  3. Super veci si vybrala... ja síce žiadnemu mužovi darčeky nekupujem, ale ak by som mala, tak by to bolo niečo z tohto :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  4. Ta 10 je fakt super, já bych to prala i jako normální tepláky. Super nápady:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, dalo by se i jako normální tepláky, ale jsou trochu slabší :)

      Vymazat
  5. Great post! Thanks for sharing sweetie
    Awesome blog! I'm following you! Follow back?***
    Kisses
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  6. Excellent post (as always)!Thank you very much :) xx

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé tipy! Nad košeľou a tou Hugo Boss sadou popravde už nejaký čas premýšľam, verím že by sa to priateľovi páčilo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, děkuju moc za tipy! Zrovna řeším, co koupím tátovi a bráchovi, teď už mám trošku jasnější představu :) Nejvíc mě zaujal Lunchbox, ten by se moh bráchovi hodit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!