Inspiration & Tips

Tipy na vánoční dárky pro dívky
Gift Guide for Her

středa, listopadu 23, 2016

Ahoj Všem!
Dnes mám pro Vás pokračování na téma vánoční dárky, tentokrát pro ženy. Tuto neděli budeme zapalovat první svíčku na adventním věnci a světýlka na stromečku se začnou v ulicích postupně rozsvěcovat. Já už jsem na advent připravená a pomalu si začínám navozovat tu pravou vánoční atmosféru. Dnes mám pro Vás tipy na vánoční dárky, ať už pro ségru, kamarádku, mamku nebo babičku. 
tipy na vanocni darky pro divky
1 Štětce Zoeva - Makeup and More | 2 Balzám na rty - Notino | 3 Koupelová pěna Christmas - Lush | 4 Parfém Michael Kors - Notino 
5 Kosmetický balíček Granátové jablko - Weleda | 6 Benefit dárková sada - Sephora | 7 Originální pohlednice New York - Zoot 
8 Sada cestovatelských samolepek - Zoot | 9 Stírací mapa světa - Zoot | 10 Termoska - Freshlabels | 11 Rámeček na fotku - Zoot | 12 Box na jídlo - Zoot | 13 Box na jídlo - Zoot | 14 Peněženka - Zoot | 15 Termohrnek - Zoot | 16 Letenky - Pelikán
     
První kategorii dárečků bych rozdělila do oblasti Beauty.
1. Štětce - miluje líčení? Tak ji zkuste potěšit a obohaťte její sbírku kvalitními štětci!
2. Balzám na rty - roztomilé balení balzámků, které se budou hodit nejen do chladného počasí.
3. Koupelová pěna - Lush opět přišel s kouzelnou vánoční kolekcí těchto voňavých roztomilostí. Produkty krásně voní a určitě by neměl alespoň jeden tento kousek pod stromečkem chybět. Levnější verzi můžete najít od značky Bomb Cosmetics. Zkoušela jsem jejich voňavé muffinky, můžete mrknout na recenzi zde.
4. Parfém - každý rok si přeju pod stromeček nějaký nový parfém. Kdo by nemiloval voňavý dárek, že? Pokud si přeju parfém, tak na něj dávám dopředu tip (např. výběr ze 3 a nechám se překvapit, co Ježíšek vybere). Pánové, nezlobte se, ale někdy to prostě netrefíte. Lepší je zjistit si preference a pak jít najisto koupit. A pokud jde o oblíbený parfém, tak není nad čím váhat. Já jsem si oblíbila vůni od Michael Kors - Sexy Amber. Je krásně kořeněná... název ji opravdu vystihuje. Zkuste po ní mrknout. 
5. Kosmetický balíček - jsou praktické a před Vánoci se začíná objevovat v regálech nepřeberné množství variant. Někdy je opravdu těžké si vybrat. Já jsem vybrala balíček od Weledy s granátovým jablkem. Vy sami budete mít šanci si o tento balíček se mnou zasoutěžit!
6. Dekorativní kosmetika - potěší snad každou z nás! Toto krásné balení ukrývá značku Benefit. Asi bych nekupovala make-up, ale taková řasenka, rtěnka nebo pěkné stíny určitě udělají radost!

Jedinečných okamžiků a zážitků je spousta, ale největší jsou ty, které získáváme z našich cest. Miluje cestování tělem i duší? Zkuste ji rozzářit oči stylovým cestovatelským doplňkem. 

7. Originální pohlednice New Yorku - zde může objevovat newyorské památky a vybarvit si třeba Sochu Svobody, Manhattan nebo Central Park. Proč vsázet na klasickou pohlednici, když každý ví, jak to v New Yorku vypadá. Originalita zaručena na první čáře!
8. Sada cestovatelských samolepek - vyráží zase na cesty? Aby dotáhla cestovatelské zážitky k dokonalosti, obdarujte ji těmito vkusnými samolepkami. Bude moct stylově oháknout kufr a bude mít vzpomínku na všechna místa, která ji přivítala. 
9. Stírací mapa světa - pro všechny dobrodruhy a cestovatele! Pomocí mince si setře všechny místa, která už navštívila. Po setření se políčko zbarví. Tento dárek je i trošku výzva! Já jsem ji dostala k narozeninám a musím říct, že se mi ne moc dobře kouká na ty nesetřená políčka :D 
10. Termoska - skvělý společník na cesty!
11. Rámeček na fotku - díky tomuto rámečku, budou zážitky originálně zarámovány.
12. & 13. Box na jídlo - i na cestách se musí jíst. S touto praktickou krabičkou na oběd nebo sváču, ji nemusí trápit, když někde zabloudí.
14. Malá peněženka pro velká dobrodružství. Lze ji použít i jako kosmetickou taštičku. 
15. Termohrnek - Přesouvá se stále z místa na místo? Je stále akční a nestíhá, nicméně na svoji oblíbenou kávu nedá dopustit? S tímto skvostným hrnkem může v klidu vykročit! 
16. Letenky - nemáte na svoji mamku, ségru nebo kamarádku tolik času? Kupte si letenky třeba po Evropě a udělejte si společný prodloužený víkend. Pokecáte, ale budete mít i spoustu skvělých zážitků!
tipy na vanocni darky pro divky

1 Svetr - Lindex | 2 Set Calvin Klein - Pink Chick | 3 Náramek - Pandora | 4 Hodinky Daniel Wellington - Woodies | 5 Kabelka LYDC Wish - Zoot  
6 Šála - Reserved | 7 Náušnice - Eppi | 8 Sluchátka Happy Plugs - Zoot | 9 Klíčenky - Zoot | 10 Hrneček - Bonami | 11 Čaje - Zoot | 
12 Kryt na mobil - Zoot | 13 Svíčky - Yankeesvicky.cz| 14 Povlečení - www.otto-shop.cz| 15 Stolní mixér - Alza | 16 Deka - F&F home
17 Úkolníček - Bonami | 18 Kniha - Martinus

1. Svetr - když jsem byla malá, tak jsem měkké dárky nesnášela a dávala je stranou. Časy se změnily a myslím si, že každá z nás ocení nějaký ten nový kousek. Já jsem vybrala tohoto žluťáska z Lindexu, který se mi hrozně líbí. 
2. Spodní prádlo - pokud si troufáte, můžete koupit i spodní prádlo. Myslím si, že na této sportovní, pohodlné sadě od Calvina Kleina není co zkazit!
3. Pandora náramek - asi každá žena si zamilovala Pandora náramky. Proč třeba maminku neobdarovat tímto krásným kouskem. Pokud už náramek má, můžete dokoupit nějaký ten přívěsek.
4. Daniel Wellington Hodinky - stylový hit nejen na sociálních sítích. Pro někoho možná klišé, pro někoho nezbytný stylový doplněk. Vypadají krásně na ruce a hodí se pro každou. Bohužel je to větší investice, ale pokud se skládáte na dáreček s více lidmi z rodiny a budete vědět, že to dotyčné osůbce udělá radost, můžete vybrat z variant nabízených pásků. 
5. Kabelka - nejen na párty, ale i do ulic. Šmrncovní kabelka, která dodá outfitu nový rozměr.
6. Šála - muže by možná otrávila, ale nás určitě potěší. Navíc, taková pěkná šála dokáže skvěle oživit "nudný" outfit. 
7. Náušnice - Třpyt potěší asi každou ženu. Navíc tyto náušnice budou slušet opravdu každé. Stačí vybrat ten správný šperk a Vánoce budou ještě zářivější. Já miluji perlové náušnice, proto jsem vybrala tyto z Eppi. 
8. Sluchátka Happy Plugs - jsou k dostání v různých barvách a jsou skvělým doplňkem nejen k outfitu. Kombinace zlaté a mramoru teď frčí!
9. Klíčenka - maličkost, která perfektně oživí kabelku!
10. Hrneček - trochu klasický dárek, nicméně tento kousek dodá půvab jakémukoliv nápoji!
11. Čaje - milovnice čajů ocení tento set originálně zabalených čajíků. S touto variací si na chuť přijde každá. Tohle je taková klasika pro naší babičku :)
12. Kryt na mobil - telefon je jedna z nejdůležitějších věcí, kterou v dnešní době vlastníme. Určitě každou z nás potěší nějaký pěkný stylový obal nebo kryt. 
13. Svíčka - milovnice svíček určitě potěší tento set svíček od Yankee Candle, který krásně provoní domov.
14. Povlečení - povlečení a bytové dekorace jsou pěkným a praktickým dárkem. Krásné povlečení seženete na otto-shop.cz nebo v F&F home, které jsou dostání v supermarketech Tesco. 
15. Stolní mixér na smoothie - jak začít ráno, než zdravou snídaní! Recepty na Smoothie Bowl najdete zde.
16. Deka - měkký a heboučký dárek. Tento navíc nejen potěší, ale i zahřeje!
17. To-Do bloček / Úkolníček - roztomilý bloček, do kterého si může poznamenávat všechny své úkoly. Potěší a nezrujnuje Vaši peněženku! Je malý a skvěle se vejde do kabelky. Ideální dárek pro kamarádku. 
18. Kniha - milovnice knih neurazíte dobrou knihou nebo poukázkou do knihkupectví. Doporučuju Bestseller Dívku ve vlaku a babičce můžete nadělit Babičko vyprávěj. Kupovali jsme ho babičce. Je to úžasný dárek, který poznáme všechny její vzpomínky, ale i budoucí přání. Pokud Vás to zajímá, mrkněte zde

Podělte se o Vaše tipy na dárky!

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Tak z druhého listu sa mi páčia CK spodné prádlo (také mám) a knihy... áno knihy, to je správny darček pre mňa, ale ani letenkou by som nepohrdla.

    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  2. This post seems amazing! Great variety of products! xx

    OdpovědětVymazat
  3. Musím sa priznať, že mňa by asi najviac potešili nejaké kvalitné štetce :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy, já budu pořizovat kamarádkách hlavně svíčky a pak asi bomby od Lushe :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně by udělal asi největší radost ten termohrneček :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hi Dear!
    I like your blog so much!
    Following you from now :)
    I will be very happy if you follow me back :)

    valerianest.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Great items Dear, I like it:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych měla ze všech těchto věcí takovou radost! :) Hlavně teda z hodinek DW ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Nice post and beautiful inspirations :)
    Gingerheadlife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Loved reading this. Please check out my Black Friday promo codes and best sales post!

    Kisses xo | From Aliona With Love

    Instagram @alionawithlove

    Twitter @alionawithlove

    OdpovědětVymazat
  11. I like all the cute pieces you show here!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovědětVymazat
  12. Great selections. Beautiful.

    XoXo from Berlin
    Valentina | DAILY SUIT

    OdpovědětVymazat
  13. super typy, nejvíce mě zaujala ta pohlednice, jen kdyby byla v jiných barvách bylo by to super pro taťku, on miluje Ameriku a všechny možné loga a fotky z Ameriky na všem:) Jinak u nás to vidím na dekorativku a balíčky, možná něco z oblečení... :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Super inspirace! Já mám s dárky každý rok problém a každý rok je to horší a horší :D
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!