Inspiration & Tips

Noire
The Code of Fashion

úterý, listopadu 08, 2016

PB072652u
Začátkem podzimu mi v poště přistál e-mail, který byl nabitý nejen pozitivními slovy, ale i skvělým nápadem! O týden později jsem se osobně setkala s představiteli projektu, kde mi nastínili celkový koncept. Propojení kabelky a aplikace? To myslíte jako vážně? Nebo si děláte srandu? Chvíli jsem nad tím přemýšlela, ale celkovou myšlenku o propojení kabelky a sociální sítě jsem s nadšením přijala. Tento nápad je úžasný a je skvělé vidět skupinku lidí, kteří mají takové nasazení, odhodlání a nadšení. Jsem ráda, že i já jsem se mohla stát ambasádorkou tohoto projektu a zároveň si spolu s ostatními na tuto počest připít. Nejvíc mě dostalo, že toto vlastně nenapadlo ženu, ale mladého kluka – Vojtu. Rozhovor dvou dam o pravosti LV kabelek mu prostě nedala spát, pořád mu to vrtalo hlavou, a tak přišel s nápadem... dyť to přece musí jít nějak ověřit! A tak vznikla myšlenka, že každá kabelka dostane své originální číslo. Toto číslo dohledáte jednak v mobilní apce, ale díky němu se prokážete jako „jediná“ majitelka. Co číslo, to originál.  
PB072655u
O čem to vše je? Kabelka byla navržena českou návrhářkou Vendulou Šulanovou a oplývá vlastním kvalitním designem. Která z nás, by si nezakládala na kvalitě! Design je opravdu nápadití. Decentní logo natisklé na přední straně a pětimístný kód, který je zapracovaný na jednom z popruhů ve zlaté barvě. Právě tento kód, slouží k propojení s mobilní aplikací. Mě osobně se několikrát stalo, že jsem šla po ulici a viděla jsem slečnu, která měla skvělý outfit. No, samozřejmě se jí nezeptám... „hele, odkud to prosím máš?“ Právě díky této kabelce a apce máte šanci se inspirovat outfity ostatních. A když si číslo dané uživatelky zapamatujete, můžete sledovat v aplikaci její profil. I já mám v aplikaci svůj profil.
PB072653u
Aplikace je ke stažení zdarma! Je dostupná jak pro i-Phone (App Store), tak i pro Android (Google Play). Aplikace slouží jako zdroj inspirace, a jak už jsem zmiňovala, pomáhá dohledat slečny (doufám, že v budoucnu bude novinka i pro pány), které potkáte na ulici (pokud budou mít propojený profil s Instagramem, jednoduše se dostanete i na jejich účet na Instagramu). Aplikace se stále vyvijí a brzy budete moct přidávat k oufitu i jednotlivé tagy. Více informací najdete na www.noirefashion.com
PB072645uPB072644u

Pokud se Vám kabelka líbí, tak máte jedinečnou šanci získat 10% slevu, kterou jsem pro Vás ukořistila na tento krásný, stylový kousek. Myslím, že pod stromečkem udělá určitě radost!

Slevu lze uplatnit na www.noirefashion.com a do pole "DISCOUNT" zadat promokód MEETMYLOVELYWORLD
PB072642u
Pokud si kabelku pořídíte, budete spokojeni nejen s její kvalitou. Je dodávána v krásné, pevné krabici společně s aktivačním kódem do aplikace. Je nositelná jak k elegantnějším kouskům, ale nezklame ani u sportovního oufitu. Milé Vás překvapí i prostorné uspořádání. Pokud rádi taháte alespoň jednu knížku jako já, tak ideál je na scéně! Je pevná a drží tvar! Určitě oceníte i kapsičky, které jsou v kabelce zapracované.  Cena je krásných 2690 Kč. Pokud uplatníte 10% slevu, tak můžete přikoupit do kabelky nějaké malé překvápko ,-)
PB072635u
Doufám, že tento krásný kousek vznese do světa módy nejen eleganci, ale díky apce obohatí i inspiraci nejen v českých ulicích! 

Co tomu říkáte? Stanete se součástí Noire Fashion? Určitě si stáhněte apku a mrkněte na isnpiraci od ostatních. Najdete tu známé tváře jako jsou holky z ACOS, Natálku, a další...  A pokud už apku máte, dejte mi vědět, pod jakým profilem Vás tam můžu najít! Já jsem tam jako Meetmylovelyworld a můj unikátní kód je 28965.
PB072633u

Pár fotek z akce

PA202685u
PA202733U   PA202717U
PA202709U
PA202701U  PA202696u
PA202674u
PA202663u

You Might Also Like

9 komentářů

  1. how gorgeous is that bag!!!! SO beautiful!

    OdpovědětVymazat
  2. Koncept je ozaj zaujímavý a kabelka ozaj nádherná :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  3. In love with that bag!!
    Adi xx
    fancycorrectitude.com
    instagram.com/fancycorrectitude

    OdpovědětVymazat
  4. Já sice takovéhle kabelky nenosím (není to můj styl), ale tahle vypadá super, hlavně na těch tvých fotkách:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Que bonito bolso. Me gusta tu blog, así que me quedo por aquí. Muak!

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelky jsem už zaregistrovala a přijde mi to jako skvělej nápad :) Snad se projekt co nejvíc rozjede :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Great post! lovely bag!

    http://chicglamstyle.com

    OdpovědětVymazat
  8. Wow! Wonderful post and lovely photos!
    Have a nice Thursday!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!