Outfit

Meet my Lindex skirt!

čtvrtek, února 11, 2016

PC243702u
PC243706u
DETAILS
coat - F&F, sweater - Debenhams, skirt - Lindex, shoes - F&F

Ahoj krásky!
Jak se máte? Já mám teď plnou hlavu starostí a v práci toho mám nad hlavu. Díky bohu, že už je čtvrtek. Úplně se těším, jak si o víkendu odpočinu. Možná si to dělám sama, že všechno musí být perfektní do detailu a já nejsem schopná odejít od počítače, bez finálního výsledku. Nerada se ráno vracím k rozdělané práci a raději odejdu s pocitem, že problém je vyřešen.
Když se přenesu přes toto pracovní vytížení, tak musím říct, že jsem plná energie. Tento týden jsem byla ve fitku a příští týden se chystám dvakrát. Normálně cvičím doma, ale teď jsem se rozhodla, chodit i mezi lidi. Včera jsem také měla skvělý den s kamarádkou. Prokecaly jsme neuvěřitelných 6 hodin. Nechce se mi tomu ani věřit. Máte někdy pocit, že máte dobré přátelé nebo si to alespoň myslíte, ale zároveň máte pocit, že oni si ani neváží času, který jim věnujete? Naopak Ti, kteří s Vámi tolik nejsou, tak se jim můžete svěřit snad se vším, protože už jen když promluví, tak Vás to pohladí na duši? Nebo vstoupí do cesty někdo nový a Vaše kamarádka na Vás skoro zapomene nebo s Vámi prohodí jen pár pracovních věcí? Nebo když už si udělá čas a přijde na Vaši schůzku, řekne, že má maximálně půl hodinky. Jsou prostě dny, kdy se cítíte osaměle.
V dnešním looku můžete vidět, že jsem měla náladu na červenou barvu. Oblíbila jsem si tuto zavinovací sukni z Lindexu. Můžete k ní sladit několik barevných svršků a vznikne Vám tak, několik pěkných kombinací.

Mějte se krásně ♥
PC243707u
PC243755u PC243709u
**EN**
Hello beauties!
How are you? My head is full of worries and I am quite busy at work. Thanks goodness it's Thursday. I am looking forward to weekend for a rest. Maybe I'm doing it myself that everything must be perfect in details and I am not able to go away from the computer without a final result. I hate if I am going back to work next morning to solve the same problem. I prefer to leave with the feeling that the problem was solved.
When I leave my work feelings I must say I am full of energy. This week I went to the gym and I am planning to go there next week a twice. Normally I prefer to do exercise at home but I decided to go with my friend as well. I had also nice evening with my friend yesterday. We talked more than 6 hours. I can´t believe it. Do you sometimes feel you have a good friends or at least you are think it, but you feel that they don´t appreciate the time you spend with them? Conversely, those who are not with you so much time, you can told and trust them with everything because when that person speak you feel better? Or somebody enters between you and your friend and your friend almost forget your existent or you discuss only a few working issues? Or when she takes the time and comes to your meeting to say, she has a maximum of half an hour. They are days on which I feel lonely.  
In today's look, you can see I had a red color mood. I am in love with the wrap skirt from Lindex. You can combine it with several colored tops to give you a few nice combinations.

Have a nice day ♥
PC243711u
PC243720u
PC243727u
PC243729u
PC243731u
PC243739u
PC243743u
PC243744u
PC243746u
PC243750u
PC243753u

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Sukňa s kabátikom je úžasná. :)
    Ja som momentálne chorá, takže nič moc. :/

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit ti veľmi pristane :) Farebná kombinácia je skvelá ! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Sukňa je krásna, veľmi sa ti hodí :) A ten kabátik je úplne top! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozkošná! <3 Líbí se mi jak máš naročený vlasy, princeznovský :)

    Janina

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký ležérní outfit :) přesně můj styl, jen barvu sukně bych zvolila jinou
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  6. This skirt looks super adorable on you and I really love the print!
    Wishing you lovely weekend!

    Tanya
    www.StripesNVibes.com
    BlogLovin

    OdpovědětVymazat
  7. Máme to na rovnako. U mňa tiež musí byť všetko tip top a niekedy mám pocit, že mi táto vlastnosť aj škodí. Btw, nádherná sukňa! :)
    http://www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/
    Pozývam ťa na moju Valentínsku giveaway! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Opět ti to moc sluší :) Jinak to s těmi kamarády jsi napsala skvěle, já teď mám takovou menší krizi. Mám vztek na jednu kamarádku, se kterou jsem až příliš mnoho času a někdy si říkám, že si ho ani nezaslouží, ale zasloužila by si t jiná kamarádka, která bydlí přes celou republiku :/

    Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Jinak jsem ráda, že nemám jediná takový pocit :(

      Vymazat
  9. krásny outfit a sukňa je veľmi veľmi pekná :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!