Beauty

5 Winter Beauty Tips

pátek, února 05, 2016

Beuty tips

Zdá se to jenom mě nebo se venku zase ochladilo? Boj se zimou bývá často náročný a já jsem si pro Vás připravila pár tipů, které by Vám mohly pomoct, alespoň z poloviny nad ní vyhrát :)
Nejen pleť, ale i pokožku je třeba pořádně hydratovat a chránit. V zimě ji musíme dopřávat mnohem vyšší pozornost, než kdykoli jindy.
Možná blábolím, možná ne... ale setkala se některá z Vás s nepříjemným pocitem, kdy jdete po ulici, mráz Vás bije do obličeje, snažíte se marně zachumlat šálou, ale bezúspěšně. Pak přijdete do tepla a jste minimálně 10 minut rudá jak rak? Je to pořádný záhul. Také nesnáším suchý, studený vzduch z klimatizace. Bohužel většinu času trávím v kanceláři a jsem z toho buď nastydlá nebo se z mé pleti stává napnutá struna. 
P1104716u
Vlasy
Zvýšenou péči si zaslouží i naše vlasy. Já jsem si pořídila šampon Toni&Guy. Vybrala jsem si z řady na poškozené vlasy. Vždycky jsem ho chtěla zkusit, protože jsem na něj slyšela samou chválu. Když byl v akci, neváhala jsem po něm sáhnout. Balení šamponu vypadá profesionálně a má opravdu skvělý design. Taková vychytávka. Stačí zmáčknout a šampon je „ready“ k použití. Pouze s troškou, vytvoříte spoustu pěny. Jeho vůně mě přímo okouzlila. Je opravdu boží, mě to nestkutečně voní. Máte ho některá z Vás? Jaký máte názor na vůni? Nekecam, že? ,-) Po opláchnutí jsou vlasy hebké na dotek. Uznávám za pravdu kamarádce, že i mě se stav vlasů po používání zlepšil.
Jednou týdně si dopřávám zábal z kokosového oleje, který dodává vlasům krásný lesk.  P1104721u
Pleť
Pro pleť je důležitý nejen přísun hydratace a živin, ale i spánek. Zimní počasí naši pleť zanechává často suchou a povadlou. Dobré jsou i masnější krémy, které vytvoří vyšší ochranu, jelikož zima pokožku rychle vysušuje. Já jsem si oblíbila kozí sadu krémů od Ziaji. Denní krém není příliš mastný, ale pokožku hydratuje velmi dobře. Jeho konzistence je lehká a celkem dobře se vstřebává. Jeho parfemace je příjemná, nijak výrazná. Určitě by se dal použít i pod make-up.
Noční krém má hutnější složení, tudíž se déle vstřebává. Je mastnější, ideální pro suchou pleť. Na zimu je opravdu výborný, protože hydratuje na jedničku.
Svoji pleť podpoříte nejen dobrým krémem, ale i dostatečným spánkem. Já se snažím spát alespoň 7 hodin denně. Spánek mi dodává nejen dostatek energie, kterou mohu využít během dne, ale také zdravější vzhled pleti, bez pocitu únavy. 

P1104742u
Pokožka
Aplikaci tělového mléka nejčastěji provádím po sprše. Aplikuji vstvu krému zejména na problémové oblasti, jako jsou paže, lokty, paty a nohy. Nemám ráda hodně parfémovaná mléka. Upřednostňuji méně parfémovaná, která nedráždí moji pokožku. Zkuste značku Mixa. Kdo není příznivcem extra parfémovaných mlék, tak by mu mohla vyhovovat. Balení je velmi praktické. Pumpičku využijete pro aplikaci a jeho maxi velikost Vám určitě nějakou tu dobu vydrží. Pokožku hydratuje dobře, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Kupovala jsem ho v akci asi za 139 Kč a myslím, že mi nějaký ten pátek vydrží :) 
P1104737u
Ruce
Co bychom bez nich dělali? Jakmile nastane trochu chladnější počasí, nastává problém. Ruce jsou nejvíce namáhané, protože s nimi pořád pracujeme. Obzvláště my ženy, kdy používáme různé saponáty na mytí nádobí, pak vaříme, uklízíme atd. V zimě musíme ručkám věnovat zvýšenou péči. Je dobré si pořídit teploučeké rukavice, které naše ručky ochrání nejen před nepříjemnou zimou, ale i před vysušením. Také je dobré si pořídit hydratační krém a dopřát jim pořádnou hydrataci. Já ho používám během dne velmi často. Mám jich několik. V poslední době mám oblíbenou vanilku od Avonu, belgickou čokoládu od Dermacolu, kozí mléko od Ziaji a granátové jablíčko od Weledy. Jednou jsem použila i bavlněné rukavice. Namažete, nasadíte rukavice a jdete spát :) Opravdu mi to pomohlo!
P1104733u
Balzám na rty
Oblíbený balzám na rty se vždycky hodí! Využijete ho na popraskané a vysušené rtíky. Přihoďte si jeden do kabelky a mějte ho vždy po ruce.
P1104749u
Jaké produkty používáte během zimy Vy? Máte nějaké oblíbence?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Great products! I love using coconut oil as a hair mask and those macaroons are soo cute!!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek a moc pěkné fotky! Já tohle období zimy nemám ráda a moje tělo taky ne! Moje pleť trpí a nesnáším, když jsem rudá jako rak a ještě k tomu doslova hořím. Já na obličej používám střídavě kokosový olej nebo jojobový olej, na ruce kokosovou péči Saloos a na rty máslo na rty Labello. :)

    Víkend v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Jojobový olej jsem ještě nezkoušela, zkusím po něm mrknout!

      Vymazat
  3. Ja z tých tvojich nádherných fotiek nemôžem! Neskutočne krásne, si veľký talent, klobúk dole! Ja si zimu neviem predstaviť najmä bez krémov na ruky a balzamov na pery, no taktiež bez dobrého telového mlieka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kokosový olej je super věc, využívám ji v péči o pleť, zuby, ale i v kuchyni při pečení :)
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!