Outfit

You have more fans than me...

sobota, ledna 09, 2016

PB293005u
PB293006u
DETAILS
coat - H&M; skirt - Camaieu; shirt - F&F, tights - Esmara; shoes - F&F; scarf - Stradivarius

Kdo je ta holka na instagramu? Má krásné fotky, ale sleduje ji jen 250 followerů. Zná to, když Vás někdo „followne“ a za pár dní zas „un-followne“, protože čeká, až mu dáte follow Vy? V současné době je to asi nějaký boom. Viděla jsem kolem toho i několik článků. Mít spoustu followerů, být slavná a nakonec se najdou i blogy, které mají spoustu followerů, ale obsah není nic moc. Dá se i říct, že blog za nic nestojí. Je hezké si dávat za své cíle dosáhnout určitý počet followerů a čtenárů, ale proč se honit za číslem? Opravdový čtenáři, kteří budou stát o Vaše články si Vás najdou sami.  Ptám se sama sebe, myšlenky se mi hodní hlavou, jestli bych já taková chtěla být, honit se za fanoušky nebo je prostě lepší zůstat při zemi. Je to jakýsi virus, který se dostává do našeho podvědomí. A samozřejmě vzhled hraje obrovskou roli, že? Načančané fotky, jinak si Vás nikdo nevšimne. No a prostě Ti, kteří chtějí být tak slavní, tak proč si ty followery nekoupí, že? Určitě s číslem 2500 bude lepší než „TA“ ona dívka s číslem 250.
Nechci být taková! Chci být sama sebou, ta Ráďa, která má vášeň pro nákupy, nápady a miluje roztomilé věci, naučila se nosit podpadky a píše blog srdcem. Ta která čte každý komentář a zároveň se snaží opětovat svůj i Vám, kteří svoji lásku k blogu také našli. 
Někdy mám strach! Ano bojím se, že tento vir postihne i mě. Nikdy nechci soudit lidi podle vzhledu nebo fotek. Dámy a pánove, mějte na paměti prosím, že pokud se něco takového stane, přiveďte mě zpátky do reality. Nikdy se nechci změnit v takového člověka. To raději přestanu, než abych Vás zklamala.
PB293009u
**EN**
Who´s that girl on Instagram? She has beautiful photos but she only has 250 followers. Uhh... Do you know it, when somebody follows you and a few days later the person un-follows you because that person is waiting for you to click on the follow button their Instagram? It´s like boom. I have seen some posts about it. They have a lot of followers, are famous and eventually there are blogs that have a lot of followers but the content is not of quality. It´s quite nice to set-up goals to achieve more folllowers, but there is a question why we are going to chase for a number? Real readers will find you and they will love your posts and what you do. Sometimes I asked myself and thought If I want to be one of these persons or stay clear. It´s like a virus that creeps into your mind. And of course, it´s all about appearance. Perfect photos, otherwise people don´t notice you. Well, there are some of you who want to be famous, so why these people not buying more extra followers for their happiness? Certainly, with your number at 2500 will be better than a girl who has numbers at 250. I don´t want to be like these people!
I want to be myself, that Radulinka who has a passion for shopping, clothes, ideas and loves cute things, who learned to wear heels and writes a blog with love and passion. The one who reads every single comment and tries to go back to another blog. Sometimes I am scared. I am scared that the virus will catch me. I never want to judge people by appearance or photos. Ladies and Gentlemen, please keep in mind that if something happens like this, will bring me back to reality. I don´t want to be like this. I would rather stop all of this, than to disappoint you.
PB293013u
PB293017u
PB293024u
PB293029u
PB293046u
PB293047u
PB293048u
PB293049u
PB293050u
PB293053u
PB293003u

You Might Also Like

12 komentářů

  1. I love the color combination of your outfit. Your coat and scarf look great together. This was a great post. I don't have many followers as well on Instagram. I did however just click to follow you. I'm not sure why I wasn't already. You look fabulous. Have a wonderful weekend!

    Kathy
    http://www.glamsimplified.com

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, ten kabát je krásný!:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně jsi to napsala a samozřejmě moc ti to sluší!

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
  4. You look so beautiful! And I agree, it's sad how some people would do anything for followers!


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Such a cute look, love your outfit!

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi ti to pristane a krásne prostredie na fotenie :-) Pekný deň Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  7. Také šály MYLUJEM!!
    Na mojom blogu práve prebieha giweaway tak by som bola rada keby si sa pozrela na to. :)
    Simply Kristina

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pekny kabat :) Casto me zarazi kolik maji, dle meho nazoru, tragicke blogy followeru :D Lepsi je to asi neresit :D

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    FB Page

    OdpovědětVymazat
  9. Kabátek má krásnou barvu a i šála je boží :) Moc ti to sluší :) Jinak co se týče těch čísel, tak někdy narazím na blog nebo youtube kanál a má hromady čtenářů, při tom ta kvalita tomu vůbec neodpovídá a pak zas narazím na skvělý blog, s hezkým designem, pěknými fotkami a čtenářů tolik nemá..
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!