Beauty

Weleda: Mandlová tělová péče

pátek, ledna 22, 2016

P1164900u
V první řadě bych ráda řekla, že je mi ctí a děkuji, že jsem byla oslovena. Začátkem ledna jsem obdržela nabídku na spolupráci se společností Weleda. Spolupráci jsem přijala a získala jsem tak možnost, otestovat jejich první produkty. Naší domluvou bylo, že recenze budou založené vždy na pravdivých dojmech a zkušenostech.

Někteří z Vás tuto značku určitě znají a Ti z Vás, kteří o ní slyší poprvé, tak bych Vám o ní ráda zmínila pár slov. Weleda je výrobce přírodní kosmetiky, vznikla v roce 1921 ve Švýcarsku. Všechny její přípravky jsou vyráběny ze zcela přírodních surovin a bez umělých konzervačních látek. Při zpracování kosmetických produktů, nakupuje nejen přírodní suroviny, ale dokonce si sama pěstuje léčivé rostliny ve vlastních zahradách. Její výrobky mají také uznávanou certifikaci NATRUE, která garantuje nejvyšší kvalitu přírodní a BIO kosmetiky.
P1164904u
Během zimního období, moje citlivá pokožka pláče a proto se snažím, o ni pečovat v rukavičkách. Mrazivým dnům podléhá nejen moje pokožka, která má sklon k šupinatění, ale i mé ruce, které jsou často suché. Proto jsem neváhala a zmínila se, že miluji mandlovou vůni a dostala jsem tak možnost otestovat mandlovou tělovou péči. Celá tato „růžovka“ je určena pro citlivou pokožku. Dnes se společně podíváme na mé dojmy. Těšíte se? 

Mandlová péče na citlivou pokožu obsahuje mandlový krém na citlivou pokožku rukou, mandlové tělové mléko na citlivou pokožku a mandlový sprchový krém na citlivou pokožku. V celé této řadě je obsažen mandlový olej, který je svými vlastnostmi ideální pro citlivou pokožku.  
P1164881u
Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku
Weleda, 200 ml, cena 399 Kč
U tělového mléka, mě hned na první dojem zaujalo jeho balení. Mléko je v pěkné, plastové lahvičce s průhledným víčkem. Líbí se mi, že se aplikuje pomocí pumpičky. Vymáčknete tolik, kolik chcete. Mléko je navíc balené v krabičce. Vůně není nijak silná nebo nepříjemně sladká. Má jemný podtón mandle a připomíná mi sladký marcipán. Parfemace je slabší, ale je určené na citlivou pokožku, tak nemůžete čekat výraznou vůni. Mléko má bílou barvu a jeho konzistence je tekutější. Snadno se roztírá a celkem dobře se vstřebává do pokožky, má vyvážené pH a bude ideální právě pro Ty z Vás, kteří mají citlivou pokožku, právě jako já. Obsahuje mandlový olej, je tedy trochu mastnější, ale díky němu, je pokožka dostatečně hydratována. Po namazání Vám nezůstanou žádné známky mastnoty, toho se nemusíte bát. Stačí málo a Vaše pokožka bude krásně vonět. Ještě bych snad dodala, že po oholení nohou, mě pokožka nepálila.
P1164856u
P1164866u
P1164909u
Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku
Weleda, 200 ml, cena 209 Kč
Jemný sprchový krém vyvinutý pro citlivou pokožku. Jemné rostlinné tenzidy pečují o pokožku již během jejího sprchování. Obsah bambuckého másla pomáhá pokožku zvláčňovat a vyhlazovat.
Které slečně nebo dámě by se nezalíbila růžová barva? Mě tedy ano. Jemný krém, bílé barvy, obsažený v klasické tubě v růžovém provedení. Jedná se o mycí krém, takže nečekejte, že bude pěnit. Po nanesení krému na mycí houbu, smyjete všechny potřebné nečistoty. Lehká parfemace zajistí příjemné provonění pokožky. Vůně není nijak výrazně aromatická, spíše jemná (opravdu jemná). Moje pokožka zůstala nepodrážděná a příjemně hydratovaná. Jako menší negativum bych uvedla, že víčko jde hůře otevírat. Mě tento sprchový gel naprosto vyhovuje, protože já nemám ráda takové ty "převoněné sprcháče" a tomuto musím uznat za pravdu, že je perfektní nejen ve složení, ale i parfemaci.
P1164893u
Mandlový krém na ruce
Weleda, 50 ml, 229 Kč
Mandlový krém obsahuje BIO mandlový olej, který pokožku chrání před podrážděním a zajišťuje její hydrataci.
Obsah krému je umístěn do kovové trubičky a snadno se z ní vymačkává. Balení je akorát do kabelky. Vůně je příjemná a lehká. Konzistence krému je podobná tělovému mléku, ale je o něco tužší. Snadno se roztírá, celkem rychle se vstřebá a ruce zůstanou bez nepříjemného pocitu mastnoty. Také se mi trochu zlepšilo okolí mezi prsty, které mívám často suché (po týdnu mazání). Krém na ruce bych si asi sama nepořídila. Stejný výsledek bohužel vykouzlím i s jiným, levnějším krémem. 
P1164869u
P1164877u
P1164871u
P1164913u
Na závěr bych dodala, že můj celkový dojem je velmi pozitivní. Nejvíce se mi líbí tělové mléko a určitě ho mohu doporučit ke koupi. Chápu, že cena je vyšší a Ti z Vás, kteří neřeší problémy s citlivou pokožkou, šáhnou po něčem levnějším. Určitě není snadné, najít něco, co bude vyhovovat právě Vám. Toto balení, Vám však vydrží určitě dlouho.
Vybrané produkty si můžete zakoupit na oficiálních stránkách nebo ve vybraných drogeriích či lékárnách.
Ještě bych snad uvedla vtipnou poznámku, že manželovi se ta vůně na mě tolik líbila, že nám snědl ze spižírny zásobu mandlí :D

Celkové zhodnocení:
šetrnost k citlivé pokožce
skvělá hydratace
jemná vůně, ne příliš parfémovaná
vůně připomínající marcipán
přírodní složení

- vyšší cena
- otevírání a zavírání víčka u sprchového gelu
P1164890u
Jaké máte zkušenosti s Weledou Vy? Používáte nějaké její produkty? A co říkáte na tuto řadu?

Děkuji Vám čtenářkám, které můj blog navštěvujete nebo jste si k němu našly cestu. Pokud máte Weledu rádi, zajistila jsem pro Vás slevu ve výši 10%. 


Vložte slevový kód:  myLOVEly10
v košíku do políčka SLEVOVÉ KUPÓNY (CZ e-shop)
www.weleda.cz
POUKÁŽKY / ZLAVOVÝ KÓD (SK e-shop)
www.weleda.sk


Pokud se navíc zaregistrujete jako členky a vstoupíte do klubu, sleva se Vám ještě navýší.


Ps. Společně se zastoupením společnosti Weleda pro Vás připravujeme soutěž. V brzké době se tedy můžete těšit na Giveaway ♥

Děkuji ♥

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Také mám v zimě problémy s kůží, hrozně se mi vysušuje. To, co píšeš zní dobře. Možná vyzkouším :)

    Týna
    TP-Bloggers

    OdpovědětVymazat
  2. Weleda mi vždycky vyhovovala :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mandlová řada je nejlepší, neznám nic lepšího pro mou pokožku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek a ty fotky jsou tak krásné! :-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Radi, velká gratulace k takové spolupráci :) Osobně bych ráda vyzkoušela mandlový krém na ruce :)

    Beauty Products | SALOOS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus. Já jsem nejvíc nadšená z toho mléka, je fakt skvělý!

      Vymazat
  6. Weledu som ešte vôbec neskúšala, musím sa konečne odhodlať do kúpy :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  7. V prvom rade ti musím pochváliť fotky. Sú natoľko dobré, že som neodolala a stlačila tlačítko odber, heh. Od Weledy som už skúšala nechtíkový krém a ten bol tiež báječný. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  8. O značce jsem se dozvěděla až teď díky tvému článku, ale docela mě to zaujalo. :D Navíc na tvých fotkách to vypadá fakt krásně, ještě jak si k tomu přidala ty drobnosti tak to vypadá hrozně roztomile :') :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  9. Nice post! : ) I love this company, thez have amazing products ; )
    LaMelenaDeLeón

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to dobře. Hlavně mám také hodně citlivou kůži, takže by mi určitě tyto produkty vyhovovaly :)

    OdpovědětVymazat
  11. I never saw this product line before, but I love your review!

    Tanya
    www.StripesNVibes.com
    BlogLovin

    OdpovědětVymazat
  12. O tejto značke som ešte nepočula ale vyzerá byť super.
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  13. Weleda je skvělá kosmetika! A zrovna ta mandlová řada je snad nejlepší :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!