wedding

Cocomelody
Wedding dress ♥ Svatební šaty

pondělí, ledna 18, 2016

IMG_3386
Krásný den!
Dnes mám článek zejména pro dámy. Vzpomínám si, na ten krásný den, který jsem prožila... když se tak zamýšlím, tak už to budou skoro dva roky. Den, kdy jsem byla šťastná, vypadala jak princezna, plakala štěstím, měla úžasnou svědkyni, půvabné drůžičky a řekla své „ANO“ muži, kterého miluji a se kterým jsem už 12 let. Sklidila jsem potlesk, když jsem se poprvé ukázala a viděla jeho nezapomenutelný úsměv, když mě poprvé spatřil. Zní to jako pohádka, že? Letos tento nádherný okamžik prožijí dvě mé kamarádky a já mám tu možnost, se s nimi podílet na výběru svatebních šatů.
Jak už brouzdám po internetu a hledám různé inspirace, narazila jsem na stránku Cocomelody.

Cocomelody

Mají zde opravdu nádherný výběr šatů a rovněž se můžete pokochat i aktuální kolekcí: 2016 Wedding dresses. Já už jsem od mala snila mít šaty jako princezna a byla jsem si jistá tylovou sukní nebo krajkou.
Svatební šaty je vhodné začít hledat v předstihu. Ať už máte v úmyslu si je vypůjčit nebo koupit. Můžete se zúčastnit i svatebních veletrhů a omkrnout možnosti. Já jsem tenkrát byla na třech. Nejlepší kousky jsou hned vyprodané nebo prostě už zamluvené. Cocomelody má určitě co nabídnout. Nejen, že ceny jsou skvělé, ale mají i mezinárodní dopravu. Nikdy jsem z tohoto e-shopu neobjednávala, ale některé šaty mě prostě uchvátily. Určitě si tu najde inspiraci každá nevěsta a sklidí stejný potlesk, jako já tenkrát.      
Pamatuji si, jak jsem svoji svatbu plánovala do detailu. A to nejen co se týče tématu, ale i barvy. Doprovázely mě drůžičky ve fialových šatech. Zde si můžete vybrat i nepřeberné množství šatů pro své drůžičky. Nebo plánujete svatbu u moře? I na tuto příležitost naleznete široký výběr: Beach Wedding Dresses.

A jaké šaty bych si vybrala já, kdybych se vdávala znovu? Pojďmě se na nějaké podívat :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
**EN**
Hello beauties,
This article will be good especially for the ladies. I rembeber my beautiful day that I spent .... while I am thinking about it, I’ve realiezed that it have been already nearly two years I got married. This day I was just full of happiness. I was as princess, had tears of happiness, had my best friend as witness and beautiful bridesmaids, I told „YES“ to the man I've fell in love with him 12 years ago.
I‘ve obtained an applause when guests saw me for the first moment and I also remember his smile. His unforgettable smile when he saw me as a bride. It sounds like a fairy tale, right? Two of my  good friends are going to married this year and they will have opportunity to spend this wonderful moment and I am happy to be part of it and have the opportunity to participate in the selection of wedding dresses. As I was browsing the Internet I saw a nice inspiration from Cocomelody.

Cocomelody

They have a really excellent selection of dresses and you can also take a look out for 2016 Wedding Dresses. I've dreamed of it since my childhood that I would have a dress like a princess, and I was sure a tulle skirt and lace. It is appropriate to start looking for it ahead. Whether you intend to rent it or buy. You can also attend a wedding fairs and check options, as well. I’ve  visited three of them before my wedding. As ussual the best pieces can be sold out or simply been booked. Cocomelody has a lot to offer. Not only the great prices, but this company can also offer international shipping. I have no experience of buying something in this e-shop but I am fascinated with many dresses. Surely it can be an inspiration for every bride and I am sure that one will reap the same applause as Idid. I like the fact that the company  are offering all kinds and sizes of dress. Each of you can be beautiful in any size. If you don´t want to spend a lot for a dress for rent I think that is good idea to buy them online.
I remembered how I was planning my wedding in detailed. And not just in terms of theme (birds), but also the color. These colors were accompanied by bridesmaids in purple dress. You can choose  a dresses for your bridesmaids, as well. One of my friend‘s dreams about a wedding on the beach. They are also offering dresses for this type of occasion: Beach Wedding dresses.
It is quite nice news that the company offeres the sale and also provides free shipping worldwide as I‘ve already mentioned. Hurry up for best pieces :) and don´t forget about special offer 15% off! Use the code wedding15 and you will save your money!
Cocomelody
So, let’s see what type of dresses I would like to choose if I was getting married again?


Here I picked some my inspirations. Check it with me!
Click on picture to see all the details of the dress
Cocomelody Cocomelody Cocomelody




You Might Also Like

10 komentářů

  1. Já svatební šaty zbožňuju a ty si vybrala moc hezké. A krásně si to napsala o svém svatebním dnu. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné nádherné šaty. :) Krásný článek! Moc hezky jsi to napsala... :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  3. Tie prvé šaty sú krásne. Také nejaké by som si predstavovala aj ja, ak raz budem plánovať svatbu :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  4. wooow so many lovely dresses!! Loved them al
    Have a great day,
    Madalena

    www.maadalenaaa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Same krásne šaty! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  6. super stránka a pozerám,že majú parádne zľavy :) mňa to čaká budúci rok, ale šaty si dávam šiť, so svojou postavou by som sa bála len tak objednať z netu :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to držím moc palečky! Moje mamka minulý rok také šila jedné nevěstě :)

      Vymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!